Öncelikle MT yönetimi ve ailesine teşekkür ederim sayenizde güzel bir fuar ve eglenceli dakikalar yaşadık...
Öncelikle MT yönetimi ve ailesine teşekkür ederim sayenizde güzel bir fuar ve eglenceli dakikalar yaşadık...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Sonsuz teşekkürler....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
MT standı yoğun olmasına rağmen harika bi şekilde ilgilenildi sonsuz teşekkürler.
çok alakasız olcak ama bişey yazmak istiyorum .. fuarla ilgili olunca
pazar günü
motorumu gayet uygun ve normal bir aralığa park etsemde geldiğimde etrafındaki motorların gittiğini ve motorun sağa düşürülüp kaldırıldığını gördüm çanta ve egzost koruma çizilmişti
yine etrafta bi sürü apaçi vardı garaip garip motorlarla kasksız gelen apaçiler vardı adamlar serseri mayın gibilerdi. motorumu orada bile düşüren arkadaşı kınıyorum..
koyduğum yer den araçlar ve motorlar geçtiği için tahminim abuk sabuk gaza gelip hareketler yapmak isteyen birisi toslamış olabilir.. daha gündüz ışıkta bakmadım belki nelere çıkacak
etrafta böyle bir olaya şahit olan oldumu? kırmızı grip gövde ve gri topcase li kymco cub
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
b€nd€ t€ş€kkür €drım mt yön€tımın€
mt yönetimine teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)