nice senelere kardeş
aman tatlılar güme gitmesin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Doğum gününüz kutlu olsun efenim
Nice mutlu saglıklı seneler
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
nice yıllara kardeş,sağlıkla,mutlulukla.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
nice mutlu senelere
nice mutlu yıllara
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ooooooooooooo aydemirim bu gün doğmuş
kardeşim benim iyiki doğmuşsun, sağlıklı, huzurlu bir şekilde ailenle birlikte nice yıllara ulaşman dileğimle
ayrıca il temsilciliğin hayırlı olsun, artık antepe geldiğimizde tatlımızı yeriz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
doğum günün kutlu olsun ali abi nice yeni senelere
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
kardeş yaşanılası bir hayat diliyorum....
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
bak sen ya bula bula bu günümü buldun doğacak oldumu ya yerimiz bayada daraldı şimdi
neyse başa gelen cekilir derlermiş bizde öyle yapalım senıde başımızın üstünde taşıyalım nice mutlu yıllara inşallah heb beraber olalım hayırlısı ile iyiki doğdun kardeş bak sen doğmasaydın o gün kimiinle gezecektik iyiki varmışın ya allah uzun ömur versin yüzün her daim gülsün
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
İyiki doğdun Ali Aydemir..Çok iyi bir arkadaşsın..iyiki seni tanıdım,,,iyiki arkadaşız..Nice mutlu yıllara..Yarın yanına gelirim...Bide Kymco süper 8 alsaydık..İyiki varsın..
nice yıllara biraderim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyki dogdun iyiki varsin iyki seni tanıdım güzel insan ince mutlu sağlikli yıllara hep beraber motor üzerinde gecirmemiz dilegiyle...
Hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve bol keyifli seneler dilerim...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)