Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Kızım ve Ben

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadınlığını da görürsün inş kazasız belasız sürüşler hayırlı uğurlu olsun
    Teşekkür ederim. Kızım tabirini dikkatli ve dikkatli kullanacağım için kullanıyorum. Zira bir bayana dokunur gibi nazik ve dikkatli davranmalı motoruna ki o da sana özen göstersin. Bir gecelik bişi değil... Hocam umarım anlatabildim.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı DeathaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Kızım tabirini dikkatli ve dikkatli kullanacağım için kullanıyorum. Zira bir bayana dokunur gibi nazik ve dikkatli davranmalı motoruna ki o da sana özen göstersin. Bir gecelik bişi değil... Hocam umarım anlatabildim.
    işte ben de o yüzden öyle dedim bak yazdıklarını benim cevapla çakıştır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

yahu gülmekden öldüm bu arada ne biçim konuya takıldık böyle
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    işte ben de o yüzden öyle dedim bak yazdıklarını benim cevapla çakıştır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

yahu gülmekden öldüm bu arada ne biçim konuya takıldık böyle
    Ne güzel güle oynaya deneyim, dilek ve tanışma faslı...... Renk olmadı mı sence ?
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    güzel güzel allah kaza bela vermesin kız gibi motor gerçekten izmirin de o otobanı yokmu aydına giden insan sıkılıyor yolun düzlüğünden ama bununla sıkılmazsın sanırım artık sen

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    siyah olsaydı dadından yinmezdi...ballı börek yani...

hayırlı olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

gtunerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    massallah gule gule kullan ...

Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah olsaydı dadından yinmezdi...ballı börek yani...

hayırlı olsun...
    abi ballı börek siyah mı oluyor arılar karaçam da çalışıyorum sanırım o zaman

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Yok hocam ben bölünmüş otoyolları tercih ediyorum. Otobanda pek üst sevviyelerde deneyim kazanmak ve haz duymak pek mümkün değil. Daha yavaş ama daha hazlı oluyor. Güney yerine kuzeye doğru olan yolları daha çok tercih ediyorum.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    abi ballı börek siyah mı oluyor arılar karaçam da çalışıyorum sanırım o zaman
    siyah fazer çok asil duruyor ama...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Bence siyahı asil, kırmızısı asi,beyazı masum, mavisi ise karizmatik (AXE reklamı gibi oldu ). Ama nemiş???= Fazermış hepsi ayrı güzel. Yalan mı???

Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah fazer çok asil duruyor ama...
    beyazı olsa gelin gibi bence daha asil dururdu

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı gtunerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    massallah gule gule kullan ...
    Sağolasın hocam teşekkür ederim

Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    maksat sana muhalefet olsun biraz

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    maksat sana muhalefet olsun biraz

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı CAPANORD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam hayırlı olsun, fazerın en kötü yada sıkıntılı yanı 98 beygir ve iyi kaçıyor amam iyi durmuyor özellikle agresif hareketler sonrası durmada ciddi problemleri var ve arka tekere dikkat et.Frenlere sakın ani asılma hemen kıç atıyor motor frenini daima kullan ve sonrası frenleri kullanmaya bak.Yüksek hızda ani durmaya kalkarsan salınıma giriyor ve yalpalıyor hemen gaz aç ve kaçmaya çalış ve en önemlisi fazerın durmasına hiç güvenme.Allaha emanet ol.
    Aynen öyle hocam fren denetimini en etkili kullanmalı ki bu çoookkkkkkk ustalık isteyen birşey yada aklının 10 saniye öncesini kestiremediği yer ve anda hızını olabildiğince düşür ve kendini emniyete al. Tavsiyen için teşekkür ederim Çok tedbirli bir kişiliğe sahip olmama rağmen daha da dikkat gerektirdiğini kavradım durmada sorunları var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Eftos o resimdeki ucan sen misin???
    evet bir zıpladım , iki zıpladım , üçüncüde uçtum : D

Hah aradığımda buydu. Madem Rab'dan istediklerime aracı olacaksın başlayalım(Evet çattın deliye )
    1. 100.000 Km yapmama rağmen lastik diş kalınlığım 2mm nin altına inmesin
    2. Trafik polisi radarına min 113 ile gireyim ama 75 göstersin (şehir dışı motorsiklet hız limiti 75 ).
    3. Hangi hızda olursam olayım benzin sarfiyatı şimdikinin %10'u olsun
    4. Trafik magandaları ben ufukta gözükünce hemen araçlarını şarampole yuvarlasınlar.
    5. Kızım ve ben hep bu yakışmışlıkla ebedi olarak aranızda yer alalım.
    6. Kızımı aldığım günden beri validemin ağzına sakız olan " Ben sana evlen diyorum sen daha motor alıyosun!!!!" cümlesi artık kulaklarım tarafından işitilmesin
    7. Diğer madelerden farklı olarak Rabbimden; motorcuların gerçekten insan olduğunu, Yol hakkımız dahil olmak üzere bizim de taşıt olduğumuzun ve hatta canımızın yanacağının farkına varılmasını dilemeni isterim. Gerisi zaten keyfiyat sağlık sıhhat ve moralle herşey gerçekleşir.
    8. Birde sen dile bakalım benim aklıma gelenler bunlardı
    hımm liste baya kabarıkmış ama benim günah listem daha kabarık : ) dualarım kabul olur mu bilmem , yinede şansımı denerim : )

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm liste baya kabarıkmış ama benim günah listem daha kabarık : ) dualarım kabul olur mu bilmem , yinede şansımı denerim : )
    7-8 e kabarık diyorsun . Bu bakış açısına görede günahın maximum 15-20 olsun . Bu dualar kabul olsun bende senin günahlarını alayım . Anlaştık mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı DeathaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7-8 e kabarık diyorsun . Bu bakış açısına görede günahın maximum 15-20 olsun . Bu dualar kabul olsun bende senin günahlarını alayım . Anlaştık mı?
    benim günahlarımın altında ezilirsin ama sen : ) kıyamam şimdi sana . anlaşamadık o yüzden .

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister 2004
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin!!

Motosikleti
    yokki :(
    Keyifli sürüşler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler