hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Hayırlısı olsun,kazasız belasız
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
bu makinadanr alacaktım ama nasip suzukideymiş,10 numara makinadır,kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun, kazasız belasız kullan...bu mavişi izmir de nerelede görürüz.
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız bol keyifli günlerde binmeyi nasip etsin.
Darısı bizlere
Selam hayırlı olsun, fazerın en kötü yada sıkıntılı yanı 98 beygir ve iyi kaçıyor amam iyi durmuyor özellikle agresif hareketler sonrası durmada ciddi problemleri var ve arka tekere dikkat et.Frenlere sakın ani asılma hemen kıç atıyor motor frenini daima kullan ve sonrası frenleri kullanmaya bak.Yüksek hızda ani durmaya kalkarsan salınıma giriyor ve yalpalıyor hemen gaz aç ve kaçmaya çalış ve en önemlisi fazerın durmasına hiç güvenme.Allaha emanet ol.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Hayırlı olsun
Hoca tam da dediğin gibi asla güvenmemeli. Bilirsin bunlar önce çift diskli ön fren sağlam motor freni ise gereğince hız kesiyor ben ön arka kombinasyonu kullanıyorum %70 ön %30 arka. Bunun dışında herşeyden önce dikkat arkadaşlar ne olursan altında ne makine olursa olsun dikkatin eksikse bakışın düzgün değilse bittin. 70 lik yerde ben cesurum ölümsüzüm kırarım dökerim 1 numarayım dersen olursun morga 2 kol 1 kafa bi gövde ve bir iki kıyma parçası. Biliyorsunuz taziyeler bölümü en aktif güncellenen bölüm. Allah kaza dan beladan korusun hepimizi ama arkadaşlar sebebiyet vermeyin.Selam hayırlı olsun, fazerın en kötü yada sıkıntılı yanı 98 beygir ve iyi kaçıyor amam iyi durmuyor özellikle agresif hareketler sonrası durmada ciddi problemleri var ve arka tekere dikkat et.Frenlere sakın ani asılma hemen kıç atıyor motor frenini daima kullan ve sonrası frenleri kullanmaya bak.Yüksek hızda ani durmaya kalkarsan salınıma giriyor ve yalpalıyor hemen gaz aç ve kaçmaya çalış ve en önemlisi fazerın durmasına hiç güvenme.Allaha emanet ol.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Sanırım bu motordu, motorumu almadan önce çok düşünmüştüm almayı da yakıtı korkutmuştu beni.
Güle oynaya kullanırsın inşallah. Yakışmış da. İyi ki almamışım, bana bu kadar yakışmazdı.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
hayırlı olsun güle güle kullan : ) ne tarz bi dua arzu edersin ,en iisi karısık yapim ben : )
1.5 sene kadar Hyosung GT250R'a bindim. Onu 6500 TL'ye sattım ve 3-4 daha ekleyip Fazer veya 600F alırım diyordum ama elimdeki para da gitti. (peder bey sağolsun)
Hayırlısı olsun hakkaten.
Neyse,çok şükür gene iyi kötü bir iki tekere binebiliyoruz. Elimizin,ayağımızın sağlam olduğuna da çok şükür.
Allah gördüklerimizden(madden,mânen) geri koymasın ve şu iki teker üstünde kaza bela göstermesin.
İnsanoğlu neyi kazanamadığından çok, neyi kaybettiğine üzülmeli vesselam. Elden kaçan yoksa çok şükür.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız ve belasız, bol keyifle binersin inşallah...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Teşekkür ederim İnşallah temennim o. Yakıştığını düşündüğün için teşekkür ederim . Aslında ne güzel bir çekimdi nede ben tam anlamı ile bakımlıydım yani ikimizde hazırlıksızdık. Anlık doğallık . Benzin konusuna gelince kontrollü olmak lazım bu güzellikle beraber olunca 4500 yada 5000 devirde gayet uysal havalı ve karizmatik olan bu dost tüketimde cimri modda sizi taşıyor fakat 7000 devirin kapısını çalmaya başladığında gürlüyor başka bir değişle dikkat performansım geldi diyip atağa geçiyor. Haliyle sarfiyat hat safhaya çıkıyor ama açık yüreklilikle belirteyim bu duyguya kapılmayacak insan sayısı çoookkk azdır. Daha bu gün bir motorcu bir arkadaşımın "yahu şu mavi fazerla yanımızdan 120 civarı yeni foça istikametinden gelen sen değilmiydin" diyince ayıktım. İtiraf ediyorum kapıldım ve yinede kapılacağım. Şaka bir yana performansda çok benzin harcadığı gerçek Bergama - Aliağa (İzmir ilçeleri) arasını 1. seferde max 98 ile geçtim benzin göstergesi 1 diş attı. Aynı yolu 118- 130 ile geçtim direk 3. kademe benzin göstergesi göz kırpmaya başladı.
Hah aradığımda buydu. Madem Rab'dan istediklerime aracı olacaksın başlayalım(Evet çattın deliye )
1. 100.000 Km yapmama rağmen lastik diş kalınlığım 2mm nin altına inmesin
2. Trafik polisi radarına min 113 ile gireyim ama 75 göstersin (şehir dışı motorsiklet hız limiti 75 ).
3. Hangi hızda olursam olayım benzin sarfiyatı şimdikinin %10'u olsun
4. Trafik magandaları ben ufukta gözükünce hemen araçlarını şarampole yuvarlasınlar.
5. Kızım ve ben hep bu yakışmışlıkla ebedi olarak aranızda yer alalım.
6. Kızımı aldığım günden beri validemin ağzına sakız olan " Ben sana evlen diyorum sen daha motor alıyosun!!!!" cümlesi artık kulaklarım tarafından işitilmesin
7. Diğer madelerden farklı olarak Rabbimden; motorcuların gerçekten insan olduğunu, Yol hakkımız dahil olmak üzere bizim de taşıt olduğumuzun ve hatta canımızın yanacağının farkına varılmasını dilemeni isterim. Gerisi zaten keyfiyat sağlık sıhhat ve moralle herşey gerçekleşir.
8. Birde sen dile bakalım benim aklıma gelenler bunlardı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
CÜmlemiz hocam Adanada asker arkadaşım var kısmet olursa yaz sonuna doğru bi Adana yapmayı planlıyorum. Yakınlaşınca senden yol durumu hakkında bilgi alırım.Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız ve belasız, bol keyifle binersin inşallah...
Teşekkür ederim Cümlemiz inşallah.Hayırlı olsun
Sağolasın. Daha çok mutlu günlerimiz olacakmış hissindeyim. Allah boşa çıkarmasın.Allahtan dilegim kazasiz belasiz en mutlu gunlere surmen dilegiyle....Hayirli olsun....
Bu arada önümüzdeki hafta İzmirden Çanakkale Biga'ya doğru yola çıkacağım. Uzun yol tecrubelerimi de ayrıntılı olarak paylaşacağım.
Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin..
hayırlı olsun
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
kadınlığını da görürsün inş kazasız belasız sürüşler hayırlı uğurlu olsun
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)