Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Kızım ve Ben

REKLAM ALANI
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bluebird64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 '07,YBR125 ESD '11,Agility City 125 '11
    Hayırlısı olsun,kazasız belasız
    Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    bu makinadanr alacaktım ama nasip suzukideymiş,10 numara makinadır,kazasız belasız sürüşler

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    hayırlı olsun, kazasız belasız kullan...bu mavişi izmir de nerelede görürüz.
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun Allah kazasız belasız bol keyifli günlerde binmeyi nasip etsin.
    Darısı bizlere

Selam hayırlı olsun, fazerın en kötü yada sıkıntılı yanı 98 beygir ve iyi kaçıyor amam iyi durmuyor özellikle agresif hareketler sonrası durmada ciddi problemleri var ve arka tekere dikkat et.Frenlere sakın ani asılma hemen kıç atıyor motor frenini daima kullan ve sonrası frenleri kullanmaya bak.Yüksek hızda ani durmaya kalkarsan salınıma giriyor ve yalpalıyor hemen gaz aç ve kaçmaya çalış ve en önemlisi fazerın durmasına hiç güvenme.Allaha emanet ol.

xph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, kazasız belasız kullan...bu mavişi izmir de nerelede görürüz.
    Aliağa ve Kordonda kardeşim

Çok teşekkürler arkadaşlar tekerleriniz düz bassın.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

Motosikleti
    kırmızı honda cbr 125r istiyor
    Hayırlı olsun

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Selam hayırlı olsun, fazerın en kötü yada sıkıntılı yanı 98 beygir ve iyi kaçıyor amam iyi durmuyor özellikle agresif hareketler sonrası durmada ciddi problemleri var ve arka tekere dikkat et.Frenlere sakın ani asılma hemen kıç atıyor motor frenini daima kullan ve sonrası frenleri kullanmaya bak.Yüksek hızda ani durmaya kalkarsan salınıma giriyor ve yalpalıyor hemen gaz aç ve kaçmaya çalış ve en önemlisi fazerın durmasına hiç güvenme.Allaha emanet ol.
    Hoca tam da dediğin gibi asla güvenmemeli. Bilirsin bunlar önce çift diskli ön fren sağlam motor freni ise gereğince hız kesiyor ben ön arka kombinasyonu kullanıyorum %70 ön %30 arka. Bunun dışında herşeyden önce dikkat arkadaşlar ne olursan altında ne makine olursa olsun dikkatin eksikse bakışın düzgün değilse bittin. 70 lik yerde ben cesurum ölümsüzüm kırarım dökerim 1 numarayım dersen olursun morga 2 kol 1 kafa bi gövde ve bir iki kıyma parçası. Biliyorsunuz taziyeler bölümü en aktif güncellenen bölüm. Allah kaza dan beladan korusun hepimizi ama arkadaşlar sebebiyet vermeyin.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Sanırım bu motordu, motorumu almadan önce çok düşünmüştüm almayı da yakıtı korkutmuştu beni.

Güle oynaya kullanırsın inşallah. Yakışmış da. İyi ki almamışım, bana bu kadar yakışmazdı.
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    hayırlı olsun güle güle kullan : ) ne tarz bi dua arzu edersin ,en iisi karısık yapim ben : )

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı DeathaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam mesajını okuyunca burukluk yaşamadım desem yalan olur. İnan herşeyin hayırlısı. Benim motorumu aldığım abim 30 senelik motorsiklet kullanıcısı ve makineside öyle bri temiz ki soranlar sıfır mı aldın birader diyor. Hemde almayı düşündüğüm motorsiklet sahibini bir gün geç aramam sebebiyle satılmasını haber aldığımın 1.5 saat sonrasında bu motorsikleti buldum. Üzülme isyan etme yukarıda bi rab var o rab emri ile 2 teker üstünde özgürlüğün dalgalarında sörf yapıyoruz( Dindar değilimdir ama inancım da var ). Sana en uygun olanı zamanı gelince öyle kolay olacak ki anlatamam. Ben kredimi 1 saat içinde aldım yani bu kadar kolay oldu. Göreceksin ve haklımış diyip alıntı yapacaksın. NA ŞURAYA YAZDIM

1.5 sene kadar Hyosung GT250R'a bindim. Onu 6500 TL'ye sattım ve 3-4 daha ekleyip Fazer veya 600F alırım diyordum ama elimdeki para da gitti. (peder bey sağolsun)

Hayırlısı olsun hakkaten.

Neyse,çok şükür gene iyi kötü bir iki tekere binebiliyoruz. Elimizin,ayağımızın sağlam olduğuna da çok şükür.

Allah gördüklerimizden(madden,mânen) geri koymasın ve şu iki teker üstünde kaza bela göstermesin.

İnsanoğlu neyi kazanamadığından çok, neyi kaybettiğine üzülmeli vesselam. Elden kaçan yoksa çok şükür.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız ve belasız, bol keyifle binersin inşallah...
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Allahtan dilegim kazasiz belasiz en mutlu gunlere surmen dilegiyle....Hayirli olsun....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güle güle kullan : ) ne tarz bi dua arzu edersin ,en iisi karısık yapim ben : )
    Eftos o resimdeki ucan sen misin???
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı mogli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım bu motordu, motorumu almadan önce çok düşünmüştüm almayı da yakıtı korkutmuştu beni.

Güle oynaya kullanırsın inşallah. Yakışmış da. İyi ki almamışım, bana bu kadar yakışmazdı.
    Teşekkür ederim İnşallah temennim o. Yakıştığını düşündüğün için teşekkür ederim . Aslında ne güzel bir çekimdi nede ben tam anlamı ile bakımlıydım yani ikimizde hazırlıksızdık. Anlık doğallık . Benzin konusuna gelince kontrollü olmak lazım bu güzellikle beraber olunca 4500 yada 5000 devirde gayet uysal havalı ve karizmatik olan bu dost tüketimde cimri modda sizi taşıyor fakat 7000 devirin kapısını çalmaya başladığında gürlüyor başka bir değişle dikkat performansım geldi diyip atağa geçiyor. Haliyle sarfiyat hat safhaya çıkıyor ama açık yüreklilikle belirteyim bu duyguya kapılmayacak insan sayısı çoookkk azdır. Daha bu gün bir motorcu bir arkadaşımın "yahu şu mavi fazerla yanımızdan 120 civarı yeni foça istikametinden gelen sen değilmiydin" diyince ayıktım. İtiraf ediyorum kapıldım ve yinede kapılacağım. Şaka bir yana performansda çok benzin harcadığı gerçek Bergama - Aliağa (İzmir ilçeleri) arasını 1. seferde max 98 ile geçtim benzin göstergesi 1 diş attı. Aynı yolu 118- 130 ile geçtim direk 3. kademe benzin göstergesi göz kırpmaya başladı.

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hah aradığımda buydu. Madem Rab'dan istediklerime aracı olacaksın başlayalım(Evet çattın deliye )
    1. 100.000 Km yapmama rağmen lastik diş kalınlığım 2mm nin altına inmesin
    2. Trafik polisi radarına min 113 ile gireyim ama 75 göstersin (şehir dışı motorsiklet hız limiti 75 ).
    3. Hangi hızda olursam olayım benzin sarfiyatı şimdikinin %10'u olsun
    4. Trafik magandaları ben ufukta gözükünce hemen araçlarını şarampole yuvarlasınlar.
    5. Kızım ve ben hep bu yakışmışlıkla ebedi olarak aranızda yer alalım.
    6. Kızımı aldığım günden beri validemin ağzına sakız olan " Ben sana evlen diyorum sen daha motor alıyosun!!!!" cümlesi artık kulaklarım tarafından işitilmesin
    7. Diğer madelerden farklı olarak Rabbimden; motorcuların gerçekten insan olduğunu, Yol hakkımız dahil olmak üzere bizim de taşıt olduğumuzun ve hatta canımızın yanacağının farkına varılmasını dilemeni isterim. Gerisi zaten keyfiyat sağlık sıhhat ve moralle herşey gerçekleşir.
    8. Birde sen dile bakalım benim aklıma gelenler bunlardı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız ve belasız, bol keyifle binersin inşallah...
    CÜmlemiz hocam Adanada asker arkadaşım var kısmet olursa yaz sonuna doğru bi Adana yapmayı planlıyorum. Yakınlaşınca senden yol durumu hakkında bilgi alırım.
    Hayırlı olsun
    Teşekkür ederim Cümlemiz inşallah.
    Allahtan dilegim kazasiz belasiz en mutlu gunlere surmen dilegiyle....Hayirli olsun....
    Sağolasın. Daha çok mutlu günlerimiz olacakmış hissindeyim. Allah boşa çıkarmasın.
    Bu arada önümüzdeki hafta İzmirden Çanakkale Biga'ya doğru yola çıkacağım. Uzun yol tecrubelerimi de ayrıntılı olarak paylaşacağım.

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin..

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Bu resimde bu gün çekildi. Yüzümdeki şaşkınlık ise 110 lı hızlarda fırtınayı yararak geçmekten kaynaklanıyor
    Resimde ayağı gözüken ise 20 yıllık arkadaşım. 40 dan yukarı çıkmayacağım içerikli yeminim bile onu ardcım olmaya ikna edemedi XD.

aggressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tgb X-Motion 250
    hayırlı olsun
    2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    kadınlığını da görürsün inş kazasız belasız sürüşler hayırlı uğurlu olsun
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler