hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...eeee ne zaman ıslatıyoz barış cafe de çayla kurtulamazsın haberin olsun
hayırlı olsun kardesım sılındır kısmı bıraz yaglı gıbı geldı mazozt la veya yag sokucusuyle yıka motor kısmı daha temız dursun
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Mşllh yakıyo kırmızı kırmızı ortalığı ... Allah kaza bela vermesin kardeşim iyi günlerde kullan imrendim valla çok temizmiş ...
GT! ...
teşekkür ederim dostum çok sağol
moto kısmı yağlı ama ıslak bir bezle silinince çıkıyor havada bulutlar toplandığı için o kadar detaylı bi temizlik yapamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 ----------
çok teşekkür ederim hep beraber kazasız belasız sürüşler inşallah
sarışının nazı YAMAHA nın ara gazı
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Oldukça temiz görünüyor.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim de ilk göz ağrım böyle kırmızı bir ybr125'ti.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Hayırlı olsun,güle güle kullan
çok teşekkür ederim hep beraber kazasız sürüşler inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
çok teşekkür ederim sağolun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------
teşekkür ederim
ybr almam çok doğru karar oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------
çok teşekkür ederim sağolun
Maşallah, maşallah. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Hayırlı uğurlu olsun kanucan Allah kaza-bela vermesin inşallah .. güle güle kullan...
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.bu arada motorda 10 numara
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela göstermez inş..
Hadi hayırlı olsun bakalım güle güle kullanın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)