nihayet bitane daha motorsuz motorcu motosiklet sahibi oldu.hadi hayırlı uğurlu olsun.dikkatli ve full korumalı kullanman dileğiyle...
nihayet bitane daha motorsuz motorcu motosiklet sahibi oldu.hadi hayırlı uğurlu olsun.dikkatli ve full korumalı kullanman dileğiyle...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayırlı olsun sende ybr cilere katıldın artık Ybr topiğine bekleriz.
HONDA
teşekkürler
ybr çok doğru karar oldu herkes hemfikir sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
teşekkür ederim
hemen geliyorum o topiğe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
çok teşekkür ederim sağolun
hayırlı olsun ama 2008 model 20bin km fazla değilmi?
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
hayırlı olsun
allah kaza bela göstermesin
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
hayırlı ugurlu olsun. . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hayırlı olsun. Benim ilk göz ağrım. Büyük cc yi satarım ama ybrmi asla. Kıymetini bil.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
hayırlı uğurlu olsun usta allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun hocam bu motor sürücüsüne çok şey öğretir dehşet dayanıklıdır. Ama tasarrufu 9000 devirden sonra inanılmaz düşer. Bende şu an FZ6 var ama Ybr nin yeri bi farklı. Bu makine ile çok İzmir Çanakkale arası yol yaptım ve banamısın demedi. Ha birde lastiklerini kaliteli seç 125 diyip geçme(Tavsiye acı deneyime dayanmaktadır.).....
Bu arada benim Ybr hala memlekette gidince kesinlikle ihmal etmem satmadım satmam :D
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)