hocam bozmuyorum artik kendimi... cok guzel bir 9 yil gecirdik onunla... Iyiki gelmis kapima, iyiki de almisim onu eve... onun sayesinde bir suru hayvan+motor sever bulduk bir suru minigin fotosunu gorduk, ziyaret edileceklerin listesini yaptik.. :D
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Dostum bu yaşıma kadar bir çok kedi besledim.veterinelerde gidip geldim,başımda sabahladıklarım oldu... o yüzden ne yaşadığını anlayabiliyorum.
bazı insanlar anlamaz,gereksiz bulur böyle şeyleri ama boşver...
Yenisini almak sorun degil Sorun olan eskisini alıştıgını unutmak. Ben 10 yaşlarında iken bir kurt kopegimiz vardı. Tam 9 sene yasadıç Neredese birlikte buyuduk. O oldukten sonra aldıgımız kopeklere bir turlu alışamadık. Ben suan 30 yaşındayım ve halan bir kopegimiz yok ama aramaktayız...İnsallah onun yerini dolduracak bir kopek buluruz.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Başın saolsun. Belki komik gelicek ama benimde hamsterim vardi. Allerjik astımım çıkınca vermek zorunda kaldım, 2 yıldır benimleydi. Cogu insan "iyyyghhhh evde fare mi besliyosun" dese de aslinda fare cinsi ile alakasi olmayan ve sizinle iletisim kuran bir hayvandi. Binbirturlu sebeklik yapan, firil firil tekerinde donen elleriyle tutup katir kutur cips cekirdek yiyip beni gulmekten olduren biseydi
Başın sağolsun çok üzüldüm. Evde 3 tane kedim var benimle beraber yaşayan. Senin üzüntünü ancak evini hayvanlarla paylaşan insanlar anlar.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
şirinmiş başın sağolsun
senin için ne kadar üzücü olduğunu anlıyorumm ... :( insanın gerektiğinde derdini paylaştığı dilsiz ufak dostunu kaybetmesi çok zor oluyor..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Hocam gecmis olsun cumlesi, oh bitti gitti kurtuldun.. hadi gecmis olsun.. manasinda kullanilir, bunun farkinda olarak mi yazdin yukaridaki cumleyi? yoksa tamamen bilincsizlikten kaynaklanan bir hata midir bu.. ?
buna aciklik getirirsen, cevabimini ona gore vericem..
Arkadaslar paylasan herkese de cok tesekkur ederim... Anlayana..
Köpeğim geçen ay 18 yaşında böbrek yetmezliğinden öldü. Dile kolay 1992 haziranında daha 6 aylıkken almıştık. Acısı kolay unutulmaz, başın sağolsun. "yenisini al canım,memlekette kedi mi kalmadı " diyen gaddarlar ile ilgili yorum yapmıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)