Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Kaybettim...

REKLAM ALANI
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Alıntı omersirin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim de bir kedimiz vardı.kaybedince biz de çok üzülmüştük,hâlâ eşimin gözleri dolar hatırlayınca,başın sağolsun..
    Cok sagolun arkadaslar...

fikir: yaw aslinda bu kadar hayvan sahibi, hayvan dostu varmis..
    kullanici gruplari arasinda hayvan sahipleri var mi acep? yoksa acalim bi tane..
    cok yararli bilgi paylasimlari olabilir..
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    kedileri hiç sevmem...yinede başın sağolsun
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Kymco Venox
    Selamlar, öncelikle başınız sağolsun. Bende 1 hafta önce 15 yaşındaki kedimi kaybettim. Gerçekten bir insanı kaybetmekten az değil acısı ve yeride doldurulamıyor. Allah başka acı göstermesin, tekrardan başınız sağolsun.
    Daha iyi yada daha kötü değil sadece farklı...

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaybettim deyince bende kedin kayboldu sandım yaa...alırsın yenisini
    Kusura bakma ama bu yorum çok duygusuz....hiç yorum yapmayın bari de,üzülen insanlar daha da üzülmesin.Neticede burada anlaşılacağını düşündüğü için üzüntüsünü dile getiriyor insanlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Size belki biraz tuhaf gelecek bir taziye olabilir. Ancak haberi yeni aldım ve paylaşmak istedim...

Oysaki daha bugün buradan bir arkadaşa özel mesajda bahsetmiştim ondan.

9 yıldır benimle olan, her sabah suratıma zıplayarak beni uyandıran, 4 parmak boyutundayken göğsümden başka yerde uyumayan, yazın bile koynumda uyumak için ısrar edip beni isilik eden, 9 yaşına gelip hala miyavlamasını öğrenememiş, benim için hayatımdaki pek çok insandan bile değerli olan kedim CİĞER'i, bu sabaha karşı kaybettim. Tüm vücudunu saran kanser ile ufacık 3kg'lık bedeni sadece 2 ay mücadele edebildi.

son 3 aydır dış görevde olduğum için zaten göremiyordum. İyice hastalandığı haberini aldığımda, doktoru ile konuştum. Zaten umutsuz konuşuyordu. Ona tek bir şey söyledim, adeta yalvardım. 13 gün daha yaşasın, 19 şubatta geliyorum. Sadece 13 gün...

Kızım sadece 7 gün dayanabildi... Sadece 7 gün...

Duygularını çok iyi anlıyorum.başın sağ olsun.
    Bizimde hala 3 Kedimiz var.2 yıl önce minemizi kaybettik...öldüğünde 22 satlik bir yavrusu anasız elimize kaldı...o yavruyu yaşatmak bir mucize olacaktı ancak yaşattık...30 günlük iken bir aile dostumuz kazara üzerine basarak ölümüne neden oldu
    Ferçekten çok üzülüyor insan.Azmanımız en yaşlı olanı 6 yaşında,Max 3 ve 8 ay önce sokakta bulduğum Muk (pamuk'un Muk'u)....
    Süper dostlar bir ara fotolarını atarım.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

üzüldüm kardeş , yalnız kedini görünce resminde , baktım ankaralımısın diye kardeşide bende diyecektim çok benziyor . Cenab-ı Allah hepsini bizim icin yaratmış, hepsinin bir hikmeti var bir sırrı var , merhametle bir hayvanın başını okşayan insanın önünde saygıyla eğilirim.. hepimiz yolcuyuz bu fani dünyada eğer imkanın varsa sonu üzülmekte olsa denk gelirsen sahip arayan birini genede al yanına bir yudum suyu , bir ekmeği esirgeme elinden kal sağlıcakla..

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kedileri hiç sevmem...yinede başın sağolsun
    Arkadaşlar,
    Kültürümüzde mi var yoksa insanların hislerine gerektiği kadar önem veremiyormuyuz,vermek mi istemiyoruz anlamıyorm.Hiç anlamı olmayan fuzuli bir mesaj olmuş bubaşsağlığı dilememen çok daha iyi olurmuş bence.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    Kardeşim ne demek istediğini iyi anlıyorum çünkü bende bir köpek sahibiyim.başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Bir sabah kalktığımda kedimi görememiştim.Ben de babaneme sordum kedim nerde diye.Öldü dedi.Ancak 5 yaşındaki çocuğa ölümü anlatmak hiç de kolay değildi.Israrla görmek istediğimi söyledim.Öldü artık göremezsin dediler.İlle de görmek istiyordum.Öldü ve çöpe attık dedi babanem.Soluğu çöp konteynırında aldım.Baktım benim kedim içinde yatıyo.Kucaklayıp eve getirdim.Ancak hiç hareket etmeden yatıyodu.Ne yaptıysam nafile.Ölümün ne olduğunu görmüş oldum.Beni ölü kediyle gören ailem hemen elimden alıp tekrar çöpe attı.Bir daha geri almadım.

Sonra başka kedim oldu.Kardeşim dünyaya geldiği için ailemin iknasıyla bir çuvala koyup şehrin uzağında sanayi caddesinde caminin bahçesine bıraktık.Aradan bir süre geçti.Dışarda lapa lapa kar yağarken camın kenarına gelip miyavlamaya başladı.Yolu bulmuştu.Camı açar açmaz hemen sobanın yanına yatıp kıvrıldı.Ancak tüyleri yeni dünyaya gelmiş kardeşim için zararlı olabilirdi.Son adresi akrabalarımızın köyü oldu.Belki bir gün yine camın kenarına gelip miyavlar diye bekledim ancak nafile.Son evcil hayvanım oldu.

Hislerini anlayabiliyorum.Başın sağolsun.

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaybettim deyince bende kedin kayboldu sandım yaa...
    alırsın yenisini
    bu nasıl bır duygusuzluk ya sen sevdıgın canın gıbı bırını kaybetsen bulurmusun dersın yenisini karsındakıne hayvan sevgisini kucumsemeyin lutfen

Allah sabır versin kardeş sevdiğin ne olursa olsun sevdiğini kaybetmek her zmaan zordur
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sahip olunan her şey bir gün mutlaka yitirirlir...
    yenisini alma, hem acın katlanıyor, hem de zamanla yeniden üzülecek sebeplere sahip oluyorsun.

dilerim ki onu unutacak ve yitirilmeyecek başka bir şeyi seversin :(

sev ama sahiplenme olur mu?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    9 yıl az degil ya insan bütünleşiyor adeta ..ha cocugunu kaybetmişin ha o kediyi ..valla cok üzücü olmalı ..Allah sabır versin kardeş ne diyelim
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    "Alırsın yenisini ne olacak"

Mantığa hasta oldum. Oyuncak kediden bahsedilmiyo burda arkadaş...

Hocam seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 ay önce bir Jack Russell terier aldım. Köpeğim aldıktan 2 hafta kadar sonra hasta oldu. Ağır bir hastalıktı. Hİç bir şey yemedi, yerinden kalkmadı. Bu süre içinde o kadar korktum ki... Antibiyotik sati geldiğnde uykudan uyanıp verdim, başından hiç ayrılmadım, şırıngayla yemeklerini yedirdim. Aldığm dükkana hastalandığıı söylediğimde "getir yenisini verelim" demelerine rağmen vermeyerek, aldığım paradan daha fazlasını veterinere harcadım. Şimdi ise allaha şükür hastalığını atlattı. Tam bir canavar oldu. Ama yine de bir daha hastalanacak bişey olacak diye çok korkuyorum.
    Sadece 2 aydır bizle yaşamasına rağmen o kadar benimsedim ki onu, tamamıyla aileden biri oldu.
    HAtta ve hatta dünyadaki tek ve en büyük tutkum olan motosiklete bile hiç vermediğim kadar ara verdim. 4 ay önce aldığım GSR'ım 1.5 aydır otoparkta yatıyo

Bence seni ancak bir evcil hayvan sahibi olan biri anlar. Allah sabır versin gerçekten zor bir durum...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üzüldüm şimdi bak...
    Kısa dönemler olarak 32'ye yakın kedi besledim...
    Bunların neredeyse hepsi ellerimde doğdu
    Fakat ilk kedim hayatımda gördüğüm en akıllı ve canayakın kediydi.
    Bir kaza sonucu felç oldu. 1 yıl sonunda acısına son verip uyuttuk. Hiç unutmam.
    Birkaç yıl önce ise , şimdi beslediğim yaşlı hanımefendinin kızlarından biri zehirlenme sonucu ellerimde can verdi. Arka bahçemize gömdüm.
    Şimdiki kontes'imiz ise çok yaşlandı. Ben Türkiyeye dönmeden göçecek sanırım.
    Hayvan beslemenin ve kaybetmenin ne demek olduğunu bilirim... Başın sağolsun.

kashmar54
    Yorumun kullanıcı ismin ile çok uyumlu olmuş...
    Какой кошмар...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Fare koyalım buraya belki döner
    Peynir reklamı.
    http://www.youtube.com/watch?v=-L6UWk6-Hg8

Benim de lepistesim intihar etti,büyüttüm besledim en güzel yemle bir de baktım halıda

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    кошка=Koşka kedi demekti di mi?
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hayatım boyunca pek çok hayvanı insandan evla bildim, gördüm..Pek çok hayvanı insandan daha çok sevdim..

Şu yaşıma kadar hiç bir hayvanı sahiplenmemiştim sırf onları hapsetmeyeyim eve diye..

Geçen sene sonunda bir kedi aldım eve, annesi ölmüş bir yavru kedi..

Eve getirdim, eşim deli oldu ona, çok sevdi..Benim için hayatıma anlam katan bir hayvandı diyebilirim..

Ama gün geldi, sağlık sorunları nedeniyle hayvanı aldığımızı veterinere geri vermek zorunda kaldık..Hayvancağız hepi topu 3 ay kalmıştı bizde..O 3 ay boyunca yavruluğunu üzerinden attı, semirdi, güçlendi..

Ama onu verdikten sonraki zamanlarda (şuanda 1 yıl geçmiş olmasına rağmen) istisnasız 2-3 günde bir onu hatırlarız, yaptıklarını anlatır, güleriz..

Senin durumunda o hayvanın ölmüş olmasının manasını anlayabiliyorum..
    Umarım üzüntün çabuk geçer ve arkadaşın birinin dediği gibi kediciğin son zamanlarını rahat ve sıcak bir evde geçirdiğinden dolayı mutlu öldüğünü düşünüp avunabilirsin..

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok sagolun arkadaslar...

fikir: yaw aslinda bu kadar hayvan sahibi, hayvan dostu varmis..
    kullanici gruplari arasinda hayvan sahipleri var mi acep? yoksa acalim bi tane..
    cok yararli bilgi paylasimlari olabilir..
    Fikrini beğendim ve uygulamaya geçirdim
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post1959610
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    İnsanıın sevdiği bir canlıyı kayb etmesi çok acı verir. Bunu da ancak bu sevgiyi yaşayan bilir. Allah acını hafifletsin.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu nasıl bır duygusuzluk ya sen sevdıgın canın gıbı bırını kaybetsen bulurmusun dersın yenisini karsındakıne hayvan sevgisini kucumsemeyin lutfen

Allah sabır versin kardeş sevdiğin ne olursa olsun sevdiğini kaybetmek her zmaan zordur
    ben duygusuz değilim kıyasladığın şeye bak!! insanla hayvanımı kıyaslıyorsun???

"Ante кошка=Koşka kedi demekti di mi?" evet kedi demek

"GorkeM kashmar54
    Yorumun kullanıcı ismin ile çok uyumlu olmuş...
    Какой кошмар..." aynen öyle.znacheit ti ponimaesh po ruski..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:46 ----------

Arkadaşlar sizi anlıyorum ama bence fazla abartıyorsunuz.
    ne başın sağ olsunu ?adamın kedisi öldü babası değil!!!

Bir kış günü iyi kar yağıyordu hava soğuktu
    cami duvarının önünde bir kedi gördüm
    yavru kedi,sanki cami cemaatında merhamet
    bekliyormuş gibi özellikle gelmişşti sanki.
    kediye acıdım eve getirdim karnını doyurdum
    ailemin karşı çıkmasına rağmen evde besledim onu
    15 gün kadar sonra havalar açtıigüneş yüzünü gösterdi
    bizim kedi dışarı çıkmak istedi her zamanki gibi tuvalet için sandım
    kapıyı actım gitti....gidiş o gidiş....nooldu havalar ısınınca tüydün
    karnını doyurduk sıcak yatak verdik bumu yani nankör kedi..
    tüm kedileri bir kefeye koymuyom diğerleri alınmasın
    benimkine söylüyom. nihayetinde onlar bir hayvan
    onları bir birey olarak değil sevimli şirin hayvanlar olarak görmek daha iyi

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    kediler için nankör diye boşuna dememişler Özgürlüğüne düşkündür.

Ya gavariti pa russky ochin plaho.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler