allah rahmet eylesın aılesıne sabırlar versın :(
allah rahmet eylesın aılesıne sabırlar versın :(
Allah rahmet eylesi geride kalanlara Allah sabır versin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Ben de şimdi milliyette okudum. Çok kötü yakınlarının başı sağolsun. Videosu da var. Polis aniden durmuş o da hızla arkadan çarpıp yan tarafa savrulmuş.
http://video.milliyet.com.tr/Motorlu...777.htm?auto=1
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve motosiklet camiasının başı sağolsun.
Bir pizza firmasının reklamı var hani, falan dakikada siparişiniz teslim edilmezse ücret almayacağız diye. Bu üzücü olayla bir ilgisi olmayabilir ama bu reklamı yapan firma benzer olaylara davetiye çıkarıyor, kuryeleri ölümü pahasına hızlı servise zorluyor belli ki. Epeydir canımı sıkıyordu bu reklam, bu vesile ile paylaşmak istedim. Ancak hatırlayamadım firmayı şimdi.
sanırım hata poliste gerçekten çok üzücü bir durum Allah rahmet eylesin
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
o kullanılan motorun kım bılır ne sorunu vardır inşallah araştırırlar o fırmayıda olay cok kabaca anlatılmış yokuş aşağı ınerken görgü tanıkları motorun polis otosuna arkadan carpıyor ve gerısı gelıyor yanı bu kadarmı basıt olmalı canım sıkıldı gene üç kuruş ekmek parası gerıde kalan yavrular ve bır baba olarak içim acıdı ALLAH rahmet etsın yakınlarına ailesıne cocuklarına sabır versın ve rabbim cümlemızı bu tıp kazalardan korusun
aman ALLAHIM ben olayın vıdeosunu şimdi gördüm iyi su kameralar var yüzde yüz polis o hızda duruyor ve sağa gırmek istıyor bakalım bunun o garıbanın takıpçisi olacakmı şüphelıyım haberın yazısını okudum görüntüyle alakası yok olay böylemı anlatılır
Allah rahmet eylesin 3 kelime giden bi hayat, geride kalan lara allah sabır lar versin.
kaza anında ortada bir adam vardı... yere düşen kuryeye baktı ve 2 elini başının arasına aldı,dondu resmen ve elleri havada minibüsün arkasına geçti!!! ne kadar kötü olduğunu düşünün artık...
fakat şunuda izledim... paket servis yapan bir motorcu daha geldi,ama ne motordan indi nede bişey yaptı. motor tepesinde sadece baktı... millet araban aşağı inip koşturuyor buda sadce bakıyor... enteresan....
şimdi POLİS'in durumu ne olacak? çok merak ediyorum.... kanunlar nasıl işleyecek bakalım,hani bize derler ya; ''fren takip mesafesini korusaydın da,arkadan vurmasaydın'' ...bakalım o kadar çabuk fren yapacak duruma neden geldiler,takip mesafesine neden uymadılar...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
evet haklısın yani artık karşımızdakinden dikkatli olmasını beklediğimiz dönem çoktan geçti artık kendimiz dikkatli olmalıyız...
polisin aniden durması bence bir hata en azından aynalarını kontrol edip arkadan gelen bir aracın olmadığından emin olunca fren yapması gerekirdi fakat artık insan hayatının basite alındığı şu günlerde artık kendimiz kendi canımızı düşünmek zorundayız maalesef artık neredeyse hiç kimse karşısındaki insanın(özellikle motosiklet üstündeyken) canını ciddiye almıyor. insanlık ÖLMÜŞ
yorumunuzda çok haklısınız,hem fikirim ancak kanun ve kurallar öyle demiyor malesef... bir sürü detay ve prosedür inceleniyor... davalar hep bu yüzden uzayıp gidiyor...
trafikte 5 kat daha dikkatli olup,hiçbir taşıta güvenmemeliyiz!!! sağ sinyal yakıp sola dönen bir milletiz çünkü....
şimdi bu adam garıban ve bu konu kapanacak hemde ıvedı bır bıcım de işte asıl felakette bu acı olanda bu kusurlu sayılacak ve oldu bıttı ama hepimiz göruyoruzki polis suçlu peki ne olacak hiçççç
bu ülkede daima polis haklıdır her zaman yüzde yüz suçlu olsalar dahi polisi şikayet edemezsin. mesela geçen gün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum. geçen hafta çaramba günü saat 12.00 civarında arabayla babamı işten almaya gidiyordum neyse kırmızı ışıkta durduk ben düz devam edeceğim için yolun ortasında durdum hemen sağıma da siyah bir transporter yanaştı neyse yeşil yandı ben yavaşça geçtim sağımdaki tranporter öyle bir kalkış yaptı ki hemen sola doğru döndü önüme kırdı az kalsın çarpıyordum fren basmasaydım. sonra düdük çaldım napıyosun sen falan diye bağırdım adam camı açtı bana söylediği laf şuydu ' plakaya bak plakaya sen ne sanıyosun kendini'. ben de asıl sen ne sanıyosun lan kendini görürsün sen şimdi diyerek polisi aradım o da pis pis gülerek ' görüşelim' diyerek yoluna devam etti ben de plakayı verdim polise şikayet ettim. polis biraz bekleyin dedi ve bü süre sonra tekrar cevap verdi aynen şu sözleri söyledi ' beyfendi maalesef bilgi veremiyoruz dedi. ben de yazıklar olsun sizin gibi adamlara memleketi ne hale getirdiniz biz size mi emanetiz diyip kapattım telefonu. tabi ki tüm polisler aynı değildir fakat benim sözüm o şahıslaraydı. daha snra öğrendim ki o araçtaki adam bir trafik polisiymiş ve bi sonuç olmadı. eğer aynı şeyi ben yapmış olsaydım afedersinizi ağzıma bile ederlerdi
O PLAKAYI;
İST.EMN.MD. TRAFİK ŞB. bildirebilirsin...
emin ol gereni yapacaklardır...
Allah rahmet eylesin,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)