hayırlı olsun, güle güle kullan kazasız belasız....tip olarak hoşuma gitti..nazar değmesin..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
hayırlı olsun, km göstergesinin sol caprazında ki gösterge nedir acaba çok merak ettim
Bunun tipi benimde cok hoşuma gider ve diger kanunilerden farklı olarak kalitesi cok üstte diye biliyorum iyi günde kullanman dileği ile.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
dijital saat
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------
Teşekkür ederim, aslen Kanuni değil zaten, PGO. Kanuni sadece satışı ve servisliğini üstleniyor. Kalitesi umduğumdanda iyi çıktı, hic beklemezdim ama çelik fren hortumu bile var
peyami, alix35 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin..
ayrıca çok kıvrak ve güçlüdür,servisi sadece periyodik bakımlarda ziyaret edersin büyük bir ihtimalle.yalnız parçaları biraz tuzludur.dikkatli ol.
Güle Güle kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşAllah.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Maşallah, çıl, çıl. Kazasız, belasız ve bol keyifle bin inşallah....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hayırlı olsun Benimde çok beğendiğim sağlam ve güçlü bir scooter eğer bir mahsuru yoksa kaça aldığını öğrenebilirmiyim.
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler.
Maşallah allah kaza bela göstermesin hayırlı olsun!!!
hayırlı olsun....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı,Uğurlu Olsun Allah Kazasız Belasız Kullanmak Nasip Etsin...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Güle güle kullanman dileğiyle, bu motor bana peugeot nun bir modelini hatırlattı
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Kazasız belasız güle güle kullan
motor şekil bakımdan güzel.. hayırlı olsun.. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..
Hayırlı olsun güzel scooter Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun.kanuninin en sağlam scooteri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)