hayırlı olsun
hayırlı olsun güle güle kullan
:thumright
Hayırlı olsun ama bence Çinli bi motor alacağına 4250 tl ye japon malı alabilirdin ;)
SATILIK Ramzey DT125 scooter sahibinden ilan kodu 21128890
Aslında Daha FArklı bir Model Beklerdim senden.. Ama bu Olmuş.. Hayırlısı Diylim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hayırlı olsunn
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
hayırlı olsun...Beni bu motor tecrübelerimde tek yanıltan makina bu oldu...dandik Kanuni zart zurt ederken makinayı bi abimle almak adına araştırma ve inceleme fırsatı bulmuştum...gerçekten parasının hakkını veren sağlamlıkta bir makineymiş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Güle güle kullan...
Kazasız belasız...
cok güzel motor güle güle kullan allah kaza bela vermesin...(kimseye)
hayırlı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler...
Hayırlı Uğurlu olsun..Yakın bi tanıdığımda var ve çok başarılı bi motor bana göre..
Şuan bulunduğum yerde çin scooterlar adına beni her seferinde tokatlıyan tek makina..
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Saolun iyi dileklerinz icin. Ama bu motor çin malı değil tekrar ediyorum
Hussarda çin değil taiwan
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
hayırlısıı olssun kardeşş allah akza bela vermesin
hayırlı olsun
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)