Az önce aldığım habere göre camlıcaya gıderken köprü üzerınden gişeler cıkışında ön frenın kitlemesi ile POPELES niçkli arkadaşımız kaza yapıyor ama kendısının tecrübesı ile motoru yatırarak ayağında ufak bır şişikle durumu kurtarıyor.Orada hemen arkadaşların müdahelesi ile ön fren sökülüp gökhan arkadaşımızın sağ olsun tavsıyesıyle tamırcıye kadar kaza atlatmasına rahmen ön frensız bır sekılde tamırcıye motorunu bırakarak güne devam edıyor .Kendısıne geçmiş olsun dıyorum sonrasında dönüşte boğaz köprüsü cıkışında OĞLUM VE BEN nıçkli gurkan abı şerıt cızgisinden kaydırıyor yeşil fıstığını motor barıyerlere doğru gıdıyor ALLAH tan motosıkletı bırakıyor gurkan abi ama ellinin şişmesıne engel olamıyor ALLAH tan ellerındeki eldivenleri barıyerlerden koruyor ellerını yoksa bıcak gıbı keskın barıyeler daha vahım sonuçlar doğurabılırdı o sırada motosıklet yerde iken yoldan gecen ama durmayan TRAFIK POLİSİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM insan bır durur kaza olmuş yardımcı olmaya trafıği en azından tehlıkelı olabıleceğini düşünerek yardımcı olmaya calışırdı .O sırada başka görevi olsa dahi cünkü yerde ytan insan evladı bırde yeşil fıstık ne dıyelim gurkan abıyede geçmiş olsun dıyorum ve yeşil fıstığın kanıtlanmış testıne bır yenısı daha eklendi yerde hala calışmaya devam edıyormuş kendısınıde tebrık ederım fıatı 500 tl daha arttırılmasından yanayım sonuçta cıddı ama hafıf atlatılan iki kaza arkadaşlarıma tekrardan geçmiş olsun dıleklerımı iletırım