Gürkanım aman deyim ikinizede geçmiş olsun
Gürkanım aman deyim ikinizede geçmiş olsun
geçmiş olsun .köprüden geçmek marifet ister demek isterdim ama,yeşil fıstıgı bıraksan zaten kendisi gider
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Arkadaşlar geçmiş olsun ikinize de... (Beyaz çizgi olayı sakat hakikaten.)
Ağır metal insanı...
Geçmiş olsun Arkadaşlar
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun sizlerde birşey olmaması sevindirici Allah beterinden korusun..
Çok gecmiş olsun umarım birdaha olmaz
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
geçmiş olsun selma abla ve gürkann abiii.....sizde birşeyin olmaması beni çok sevindirdii...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Kardeşlerim geçmiş olsun ,neyseki en azla sonuçlanmış ,her zaman tam koruma
Ayni saatlerde ben de Galata köprüsünde yola atlayan bir yaya ya çarpan arkadaşımla Taksim ilk yardım acil servisinde yaklaşık 15.00 e kadar beraberdim Nolan kaskı ağır hasarlı Revit montu ise yırtıklarla dolu ve eğer tam koruma olmasaydı durum ciddiydi
All over the world
günün son damgası olarak ta benim motoru unkapanında bırakmak zorunda kaldık bozuldu
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
selma ve gürkan kardeşler şimdi öğrendim kazayı. Her ikinizede büyük geçmiş olsun sizlerde bir şey olmaması sevindirici allah tekrar hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın.
Bugün Toplu Birşey Var Heralde (:
Motoru Devirip Düşmedim Ama Benzinim Bitti Yolda Kaldım (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
tüm kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim...
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Her ikinizede geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.
her ikinizede gecmiş olsunnnn
gürkan abim aman dikkat sen bize lazımsın
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
herikinizede büyük geçmişler olsun allah beterinden saklasın bi daha göstermesin inşalllah bundan sora daha keyifli güzel sürüşler olsun. gürkan bey dün eliniz için bir merhem ismi vercemi sölemiştim.ARNİCA MERHEM.LASONİL türü daha iyisidir.travma, şişlik ,yaralanma ve ödeme iyi gelir.Alıp kulllanmanız önemle bildirilir..
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
Geçmiş olsun...
Son ve en kötü kazalarınız olması dileğiyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
selma ablam ve gürkan abime çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)