şimdi öğrendim her iki arkadaşımıza da geçmiş olsun.her ikisininde bu kazaları hafif sıyrıklarla atlatmaları ise işin en sevindirici tarafı.
şimdi öğrendim her iki arkadaşımıza da geçmiş olsun.her ikisininde bu kazaları hafif sıyrıklarla atlatmaları ise işin en sevindirici tarafı.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
Tekrardan geçmiş olsun üzmeyin bizi.
Amanınnn Çok büyük geçmiş olsun, Allaj korumuş ikinizi de.
İkinizede geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Abiler ,ablalar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekür ederim.
kaza geçiren arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun diyor ve bir daha bu tür kazalar yaşamamalarını diliyorum.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
İki arkadaşımıza da geçmiş olsun,Allah beterlerinden korusun
Dip not:
Konu içinde konu dışına çıkılmasın,konu uzarsa mesajları sileceğim.
Geçmiş Olsun...
Allaha Şükür Ufak Sıyrıklarla Atlatılmış Kazalar...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
geçmiş olsun ya üzüldüm...bu ön fren nasıl kitlenir anlamış değilim kahrolası çin skutırları Gürkan abiye ciddi anlamda bişey olsa napardık yakardım o motoru şerefsizim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İkinizede ayrı ayrı Geçmiş Olsun..
Allah Korumuş..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Beyaz çizgiler sabun gibidir . Benim ilave etmek istedigim bir şey var ki o da korumarımızı dizliklerimizi kaskımızı ve korumalı montlarımzı muhakak kulanmamız gerektigi şu bir ay içinde ikinci motordan düşüşüm ve ful koruma giynmenin önemini daha çok kavradım diyebilrim dizlikteki ve monttaki yırtıkları çizikleri görünce yaz olsaydı sıcak diye takmıycaktım belki de bi kaç morlukla geçişmiş olması böyle bir düşüşün şans oldugu kadar tedbirli oluşumla da alakalıdr.
TECRUBELİ TERUBESİZ HERKES MUHAKAK ÜŞENMEDEN GÜVENLİGİ İÇİN NE GEREKİYORSA GİYİNMELİ!!!!!!!!!!! derim ben bir acemi motorcu olaraktan.
Çok geçmiş olsun ciddi birşey olmaması tek sevindirici haber.Bir daha tekrarlanmaması dileğiyle.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Geçmiş olsun Gürkan abi ve Selma,ciddi birşey olmaması çok sevindirici.
gürkan abi peoples çok geçmiş olsun.
buhavalarda aman dikkat.
artık fulkoruma yola çıkarsınız.
[COLOR="Red"]Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... [/COLOR]
[COLOR="Blue"]Türküm,doğruyum,çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... [/COLOR]
ikinizede çok geçmiş olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
sanada tel açtım emme duymadın herhalde....hava güzeldi bi motoru çıkardım biraz yol yaptım tyek başıma...sonra emine telde haber veri hemen aradım seni ama açmadın ...ağayı aradım onun la konuştum oda motorla uğraşıyordu...
sevindirici olanı ikinizdede önemli bişi olmaması....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
bu sabah Çamlıcada Otobanda bir kaza gördük moralim bozuldu...bir 600 RR galiba eski model...Mazda pıckUp açık kasaya arkadan vurmuş ambulans bekliyordu...tabiki yanında yine motorcular kuryeler hepsi destekdeydi...arkadaşın durumu ağırdı ...elden bişey gelmiyor bazen...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)