Arkadaşlar arayan soran geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekürler aradıgı esnada çok müsayit olupta konuşamadıgım arkadaşlarım lütfen kusura bakmayın baba yanımdaydı bu gün haberi yok kazadan olmuycakta
Arkadaşlar arayan soran geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekürler aradıgı esnada çok müsayit olupta konuşamadıgım arkadaşlarım lütfen kusura bakmayın baba yanımdaydı bu gün haberi yok kazadan olmuycakta
ikinizede geçmiş olsun ... ucuz atlatmışsınız .. gürkan abi elde bişey yok okudugum kadarıyla .. ama kelde durum nasıl ? :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
selma'cım çok geçmiş olsun allah beterlerinden sakınsın ....
nan gürkan kos koca çızgıyı görmeyip takıldın demek şaka bir yana kanka sanada geçmiş olsun allah beterlerinden sakınsın ....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
bir süreligine azaldı diyebiliriz.
Evet kazalı bir gündü ama neşemiz yerindeydi genede güzel vakit geçirdik biz, bi kere ben kendimi çok şanslı hisedyorum sizler gib arkadaşlarım oldugu için motoru yerden kaldırmak için bile ugraşmadım koşarak geldi herkes motor motoru çalışır vaziyete getirdiler sag olsunlar.
gürkan hava açıcak gibi sanki ne dersin ?
Yalan sölüyor, ben geçtim yanından arabayla içeri baktı gördüklerinden korkunca asfalta attı kendini.. Şahidim
GKN MOTORS
Arkadaslar cok gecmis olsun ikinize de,
Ucuz atlatilmis iki kaza. Allah daha beterlerinden korusun, en son kazaniz bu olsun insallah.
yoksa sen miydin o polis kıyafetiyle gecen kesin sendin ondan durmadın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
len sırf bu mesajı yazmak için erken paydoz ettin dimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
amin arkadaşım saollasın
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
gürkan ve selma ikinizede çok geçmiş olsun inş. bir daha yaşanmaz... gerçekten ucuz atlatılmış
HAYATLA DALAŞMA :)
geçmiş olsun Allah korumuş inşallah bir daha başınıza gelmez.
Master of Davar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)