Ve Sonunda Aprilia ma kavustum
Reklamlar
-
Nokta atisi yapmissin ,tebrikler.
Tez zamanda resimleri isteriz.
Reklamlar
-
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle bin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
---konu dışı---
hacı abi sana özel mesaj gönderilemiyormuş..şu istanbul yol grubu topiciğine bir gelirmisin..
---konu dışı---
-
125lik motorda 28.5 beygir... vay anasına
-
EruKING adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Güzel seçim... Unutmadan terbiyesiz insan
bir kaç resmini koyar insan. Bizde aynı heyecanı paylaşalım demi
motor nasıl, umduğun gibi mi ? Performansını nasıl buldun. ıvır zıvır bişiler anlat işte Aaaa
Şaka bir yana... Hayırlı uğurlu olsun... Nice kazasız kilometrelere....
Sagol motosikletin performansı güzel açılınca daha iyi verim alabilceğimi umuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
jonturq adlı üyeden alıntı
Nokta atisi yapmissin ,tebrikler.
Tez zamanda resimleri isteriz.
Teşekkürler sendede Derbi var dimi ben performans kiti nerden bulabilirim haberin var mı o konularda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim sagol abi
-
Hayırlısı olsun,sitede bir tane daha RS125 görmek iyi oldu
Aman diyim,rodaj bitmeden gazlamak piston ömrünü baya azaltıyor diye biliyorum,1000km sabır.Bir diğer konu da motoru ısıtmadan gazlamamak,ısı göstergesi 3 çentiğe ulaşana kadar gazlamamak da motor ömrünü uzatır.
Ama gerçek gücüne ulaşınca da çok güzel gidiyor,denedim biliyorum
-
Curve adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun,sitede bir tane daha RS125 görmek iyi oldu
Aman diyim,rodaj bitmeden gazlamak piston ömrünü baya azaltıyor diye biliyorum,1000km sabır.Bir diğer konu da motoru ısıtmadan gazlamamak,ısı göstergesi 3 çentiğe ulaşana kadar gazlamamak da motor ömrünü uzatır.
Ama gerçek gücüne ulaşınca da çok güzel gidiyor,denedim biliyorum
eyw sagol teknik bilgim var motor konusunda egsoz olarak hangisini önerirsin sen ?
-
Egsozu yok mu,bırakın bu modifiye işlerini,en güzel sesi kendi egsozu verir,mühendisler o kadar tasarlamış araç için.
-
Tamam herkesin görüsü farklı fakat bi egsoz sart ses için
-
Egsoz üstünde Euro 2 normlarına uydurmak için bir ton ıvır kıvır kısıtlayıcı zımbırtılar var diye biliyorum.RS125 için bir çok firma yapıyor egsoz,Arrow,JL,Jolly Moto,Giannelli gibi firmalardan beğendiğini seçebilirsin.Benim fikrim JL'nin çift çıkışlı egsozunun RS125'ler üstünde çok güzel durduğu,ama orijinalliğini bozmak istemediğim için değiştirmedim.
-
Curve adlı üyeden alıntı
Egsoz üstünde Euro 2 normlarına uydurmak için bir ton ıvır kıvır kısıtlayıcı zımbırtılar var diye biliyorum.RS125 için bir çok firma yapıyor egsoz,Arrow,JL,Jolly Moto,Giannelli gibi firmalardan beğendiğini seçebilirsin.Benim fikrim JL'nin çift çıkışlı egsozunun RS125'ler üstünde çok güzel durduğu,ama orijinalliğini bozmak istemediğim için değiştirmedim.
Performans artıcak mı egsozu takınca ?
-
-
Performans artışı ve egsoz değiştirdikten sonra motorun düzgün çalışabilmesi için karbüratör jetlerinde ayarlama yapmak gerekiyor.Kaliteli bir sistem ve iyi ayarlanmış karbüratörle birkaç beygir artış oluyor.Ama motor zaten gırtlağına kadar performans vermesi için ayarlandığından çok da birşey beklememek lazım
Egsoz takıldıktan sonra çekiş düşmesinin sebebi de genelde egsoz takılan motorlarda Power Commander ve iyi ayarlanmış bir ECU haritası olmadığı için oluyor.
-
tamam o zaman full power işine geri dönelim biz ;) :D
-
güzel günlerde kullanman dileğiyle...
ama foto koymazsan darılırız bizi merak içersinde bırakma
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Allah doyursun
,performansı arttıracağı %10,düşük devirde çekişin düşer,yüksek devirde artar,genel olarak böyle. Duruyorken ivmelenmen,birbirlerini götürür, etkisiz eleman
0'ı alırsın aynı zamanda eski egsozunun sesini özlersin...
O koca sıfırı nerden buldun yaw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------
onur35 adlı üyeden alıntı
güzel günlerde kullanman dileğiyle...
ama foto koymazsan darılırız bizi merak içersinde bırakma
Koyucam şuan herkes sabırsız
-
GhostRider-L adlı üyeden alıntı
O koca sıfırı nerden buldun yaw
Word-excel bilgisi,yazarkan harf boyu var
-
Yanlız en yakın zamanda resimleri bekliyoruz,resimsiz olmaz
-
Curve adlı üyeden alıntı
Yanlız en yakın zamanda resimleri bekliyoruz,resimsiz olmaz
Curve senin motor en son kac görüyordu tamam resimleri atıcam coming soon :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
motorhocası adlı üyeden alıntı
Word-excel bilgisi,yazarkan harf boyu var
hmm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler