iki arkadaşın ilginç bir şekilde kazaya karışması .Allah rahmet eylesin ailelelerinin başı sağolsun.Keşke kask takmış olsalardı belki farklı olabilirdi.
iki arkadaşın ilginç bir şekilde kazaya karışması .Allah rahmet eylesin ailelelerinin başı sağolsun.Keşke kask takmış olsalardı belki farklı olabilirdi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Yazık ya.. Pisi pisine ölüm yani.. Kask takmamaların sonucu.. Keşke taksalarmış..
Keşke ile olmuyor bu işler...
Allah rahmet eylesin...
Guney koylerinde her evde iyi kotu bir motor var ama her koye bir kask bile zor dusuyor istatistiklere gore. Ancak sehire inen polis korkusundan aliyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
şehir konusunda sana katılmıyorum. şehirde imkan çok ve kask zorunluluğunun farkında oluyorsun daha doğrusu bilinçli oluyorsun (şahsen ben ve çevremde tanıdığım bütün motosiklet kullanıcıları kaskı güvenliği için takıyor, polis benim umrumda değil eğer öyle olsa 10 liralık kask takarım benim gördüğüm kimse 10 liralık kask takmıyor) köyde ulaşım yerleri kısa ve halk genel olarak takmayınca, takmak alışılagelmiş hareket olmuyor bence.
Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
öğrenmeye cabalamıyorsa halk o bölgenın sorumluları vatandaşını zorlada olsa öğretmeye mecbur kılmalı yapsın bakalım bır amir sık sık uygulama alsın altından motorları bassın cezayı millet nasıl kask kullanmaya başlar ALLAH rahmet eylesın arkadaşlara sizlerden bırı o yörede rütbeli olsanız ve bıldığınız bilinçli olduğunuz konularda vatandaşa yardımcı olmazmısınız
üzücü bir durum ALLAH rağmet eylesin demek yetmiyor,motor sürücülerinin hatta trafikteki her bireyin bilinçlenmesi şart ortaeğitimde seçmeli ders olarak veriliyordu "trafik dersi" üzerinde daha da durulması gerek diye düşünüyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bu yaz tatilde ören yolunda böle bi kaza gördüm 2kişi cup tarzı bir motorla kaza yapmışlar..gözleri açık olana bakmıştım hiç unutamıyorum o ifadeyi..kasksız o kadar kötüydüki anlatamam..arkadaşlar sakın kasksız binmeyin lütfen ya..yazık yani anne babalara yazık..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Kask ve güvenlik kafalarda oturmadıktan sonra böyle haberler görüp bol bol canımız sıkılacak.Gerekli yerlerin bunu ilkokuldayken baslatması şart.Emniyet kemeri,kaskı ve güvenlik ekipmanlarını çocuklara aşılamak geleceğimiz için hayırlı bir davranış olur.Allah rahmet eylesin iki arkadaşa.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
her ikisinede allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
valla büyük şehirlerde de görüyoruz büyük küçük motorlarda kask takmayan arkadaşlar,gördükçe yazık arkasındaki insanlara diye içimden geçiyor malesef.ben bacak bağlarım koptugunda dizlikleri takmadan yola çıkmıştım ve düştüğümde motorun hızı 10 km yoktu,ama 6 ay çektim,sadece bir ay çelik korse kullandım çok kötü bir durum.şimdi bakkala bile gitsem hemen dizlik mont kask kuşanıyorum ne olur ne olmaz,bence herkes kullanmalı sonra üzücü haber duymayalım.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)