Küçük Kaza : Virajda Kaydım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun
korumaların önemi
-
çok geçmiş olsun, tahmini hızın neydi? nasıl düştün biraz detaylı anlatsana, kaskın yere değdimi hiç. yani koruma olmasa ne gibi hasarlar oluşurdu, ve düşüşü nasıl yaptın, hasar almamak için cenin pozisyonuna falan mı geçtin yoksa kendini momentumuma bıraktın.
son olarak koruma demiri almaya karar verdin mi?
-
olum dikkatli olsana...aksamlar ıyerler buz tutmaya baslıyo...oda kayar tabi...
neyse ucus atlatamıssın...tekrar tekrar geçmes olsun...
koruma koruma koruma....
ben dün siz gidince merdivenden düstüm sağ ayak bileğim burkuldu incidi...üstüne basamıyom...
-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Teşekkürler herkese, Fatih abi sağol genç olduğumu hatırlatınca keyfim biraz yerine geldi
Nexagon adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun, tahmini hızın neydi? nasıl düştün biraz detaylı anlatsana, kaskın yere değdimi hiç. yani koruma olmasa ne gibi hasarlar oluşurdu, ve düşüşü nasıl yaptın, hasar almamak için cenin pozisyonuna falan mı geçtin yoksa kendini momentumuma bıraktın.
son olarak koruma demiri almaya karar verdin mi?
en fazla 30-40 dı. kask yere hiç değmedi ilk önce elciklerden tutuyordum sonra motorun altında kalırım diye bıraktım. koruma olmasa derim soyulurdu işte bi de sağ kol ve sağ kalçada ağrı, sızı, çatlak gibi şeyler oluşabilirdi. bilerek kendimi yana bıraktım rahat rahat kaydım. koruma demiri alabilirim evet
racer2000 adlı üyeden alıntı
olum dikkatli olsana...aksamlar ıyerler buz tutmaya baslıyo...oda kayar tabi...
neyse ucus atlatamıssın...tekrar tekrar geçmes olsun...
koruma koruma koruma....
ben dün siz gidince merdivenden düstüm sağ ayak bileğim burkuldu incidi...üstüne basamıyom...
buzdan değil de asfalt aşırı kirlenmiş fırat hakimiyetimi direk kaybettim zaten motor ağır olunca toparlamak mümkün olmadı. sana da geçmiş olsun fırat şimdi nasıl oldun? ben bi baran ı arıyım en iyisi ona da bişey olmuş mu diye
-
Özellikle gece sürüşlerinde çok daha dikkatli olmak gerekiyor..Geçmiş olsun...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
-
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
enjoy your ride
and enjoy forever
-
racer2000 adlı üyeden alıntı
anaa yapma ya tüh, geçmiş olsun fırat.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
nightshift adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
sağol night doğru diyosun
-
Geçmiş olsun..... İyi vurmuşsun..Direk eğilmiş....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun..... İyi vurmuşsun..Direk eğilmiş....
yok vurmadım abi ilk fotoğrafını koyduğum yer gidiş yolu ordan ilerden sağa döndüm dönerken kaydım kendi başıma düştüm. biraz fazla resim koymuşum viraj öncesinden yanlış anladın sanırım. geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.
-
İyide bu başlık neden konu dışında?.... Taziyelerde olması lazım dı.... Ders alınacak birşeyler olduğu için sohbette de olabilirdi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
konu başlığını açarken düşündüm taziye kısmını göremedim. görevliden rica ederim
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Korumaların önemini bir defa daha görmüş ve kanıtlamış oldun!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, kaza bela göstermesin
-
geçmiş olsun , çöpede dikkat etcez artık . Taksici ler insan değil mi bu arada
acaba androidlerle değiştirilmiş olmasın , insan kedi düşse gider bakar .
-
geçmiş olsun allah daha büyük kaza vermesin kardeş
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
-
-
gecmiş olsun ALLAH beterınden saklasın gece sürüşlerde daha dıkkatlı davranın arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler