Yazım tarzına hasta olduğum motoratörüm pek saygın Eyongum nice dolu dolu yıllara.. Yüzün değil gözlerin gülsün..
Yazım tarzına hasta olduğum motoratörüm pek saygın Eyongum nice dolu dolu yıllara.. Yüzün değil gözlerin gülsün..
Nice mutlu senelere doğum gününüz kutlu olsun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bana kiyak gecmiyen Op, dogum günün kutlu olsun derim...
Nice mutlu yillara dostum..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Bilgin moderatörüm Eyoung, yeni yaşın hayırlı motosikletler getirsin,iyi yaşa...
Nice yıllara Olcay, yeni yaşın hayırlı ve herşey dilediğin gibi olsun.
mutlu yıllar
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Eyvallah arkadaşlar, sağolun var olun.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Hepi börtdey tu yu.....
Mutlu yıllar sana...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
vaaay mutlu yıllar eli silahlı modumuz
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
mutlu yıllar nice saglıklı bol kazanclı senelere
elindeki tüfekle dogum gununu kutlamayanlara ateş etmicen dimi
normalde doğum günü kutlamam ama eyong finans matematiğiyle ilgili sorularda yardımcı oluyo bana doğum günün kutlu olsun eyong , sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirmeni dilerim ...
Doğum Günün Kutlu olsun Eyong kargoyla Yolluorum Bunu sana
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
nice yıllara... yeni yaşında zihni sizinir projelerini bekliyoruz ( depo üstü kamera aparatı gibi )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Mutlu kutlu yıllar...
Tüfekli pozu 1 seneden fazla önce çekip, ta geçen yılki doğum günü kutlamasında kullanmışım... Şimdi anca gündeme geliyor ( http://www.motosiklet.net/forum/1387096-post1.html )
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
mutlu yıllar
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Sağolun arkadaşlar, eyvallah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)