Nice Mutlu Yıllar herkeze
2010'un Hayırlara Vesile olmasını dilerim
Nice Mutlu Yıllar herkeze
2010'un Hayırlara Vesile olmasını dilerim
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLER KUTLAR, ÖNCELİKLE SAĞLIK VE MUTLULUK SONRADA BAŞARILAR DİLERİM.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA
Bu
Yılbaşı
Ağacımı
Hediyelerle
donatmak yerine,
her dalını bir dostumun
adı ile süslemek istedim.Yakın
dostlar, uzakta olan arkadaşlar. Eski
arkadaşlar, yeni dostlar. Her gün gördüklerim
ve ara sıra görüşebildiklerim. Hep aklımda olanlar
ve sıkca unuttuklarım… Her zaman yanımda olanlar ile
olamayanlar Kötü gün dostlarım, hep destek olanlar...Istemeden
üzdüğüm dostlar ve istemeden beni üzenler.... Cok yakınımda olanlar,
ulasamadiklarim, yıllardır görmediklerim, özlediklerim.... Vefa borcu olduklarım.
Bir telefon uzaklığında olanlar. Alçak gönüllüler, gönülden sevenler... Az ya da cok
hayatıma girmiş tüm isimler…. Bu agaçta hepsinin kökleri sağlam, dalları uzun ve Güçlü
olacak. İsimleri daima asılı kalacak… Her yeni yıl, eskilerin yanına yenileri eklenecek. Zor anlarda
ağacımın gölgesi dostları,
ve dostlukları bir nefes
serinletecek. Yeni yılla gelen
tum umutların, yeni başlangıçlarn,
dostların, bütün yeni günlerinizi
aydınlatması ve sizlerle
daha güzel anlar
paylaşmak dileğimle.....
Mutlu yıllar, herşeyin gönlünüzce olduğu, geçmiş yıllarınızdan kat kat güzel geçecek bir 2010 yılı dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
2009 yılın son gününde MT ailesine merhaba
2009 Yılına göre Yeni Yılınız Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu,Kazasız, Başarılı ve Bol kazançlı olması dileğimle....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
mutlu yıllar
HAYATLA DALAŞMA :)
bundan sonraki günleriniz: başarılı,huzurlu,sağlıklı,bereketli,mutlu sevenleriniz ve yakınlarınızla birlikte neşe içinde geçmesi dileklerimle.işlerinizin ve yaptığınız planların 2010 yılında çok iyi gitmesini yürekten temenni ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hani meşhur bir yılbaşı geyiği vardır. Seneye nasıl girersen öyle devam eder diye..
Ben de 2010'a motosiklet üzerinde girmeye karar verdim. Haydi hayırlısı..
Herkeze yeni yılda sağlık ve mutluluklar dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Allah motorunuzu ve sizi kazalardan korusun.
2010 yılında yaşamam için, motosiklet sürmem motosiklet sürmem içinde yaşamam lazım.Şu an kullanmanız için Motosiklet hesabınıza 365 gün ve binlerce km yükleniyor Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.
Halil KAYA
IAM-OMM ÜYESİ
TC M.E.B Sürüş Eğitmeni
Neşe ve keder insanın gözbebeğindedir;nasıl bakarsan öle görürsün demiş Cervantes. 2010 yılı tüm MT ailesini görmek istediklerini göstersin; MUTLU YILLAR MT...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Sağol.Sanada mutlu yıllar...Ayrıca yeni yılda tüm motor kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler...
Tüm MT ailesinin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu ve kazasız yıllar dilerim
Herkeşe mutlu , bol kilometreli , bol motosikletli bir yıl diliyorum. Aynı zamanda sağlıklı kazasız belasız sorunsuz vs vs
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
mutlu seneler arkadaşlar yeni yılınız kutluolsun
asvalta magandalarla uraşcama dağda özgürce kuşlargibi ucarım artık yoruldum duzde esmeyi genclere bırakıyorum size iyi gazlayıp boltekerler diliyorum
Mt ailesi nice Mutlı Yıllara..!
07-gєηçℓιк
Tüm MT ailesinin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu ve kazasız yıllar dilerim
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Mutlu yıllar MT ailesi, yeni yıl hepimize gıcır gıcır motosikletler, sağlık, huzur ve şans getirsin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)