Haliç köprüsünde yaşanan kaza.!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Umarım önemli bir sorun yoktur. Acil sifalar dilerim.
Resimlerde motosikletli arkadaşaların duyarlılığı net bir şekilde görünüyor.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Geçmiş olsun.
-
acil şifalar,çok büyük geçmiş olsun
-
Allah açil şifalar versin arkadaşımıza bu gün 16,20 civarında trafik anıt mezarın ordan kilit ti demekki kazadan sebepmiş.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
inşallah ciddi bi durum yoktur.
-
Allah yardımcısı olsun :(
-
büyük geçmiş olsun son günlerde haliç köprsünde cok kazalar olmaya basladı. dikkatli olalım arkadaşlar..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
önemli bişeyi yoktur insallah......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Aralık 2009, 20:22
Umarım ciddi bir durumu yoktur. Bu arada kaza yapan sürücüye karşı yapılan en büyük hata o kaskın çıkartılması olmuş.Boynunda veya kafa tasında kazadan kaynaklanan bir sorun olsa kaskın çıkartılması ile bu sorun ölümcül dereceye ulaşabilir.Kask sadece yetkili saglık görevlileri tarafından çıkartılmalıydı
-
29 Aralık 2009, 20:41
Allah şifa versin Büyük geçmiş olsun .
-
29 Aralık 2009, 20:49
Abimize MT aracılığıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Allah herkesi korusun..
-
29 Aralık 2009, 20:52
Motorcu Abimize Allah Acil Sifalar Versin
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
29 Aralık 2009, 20:59
allah acil şifalar versin geçmiş olsun
(kuryelik! çok zor bir iş her babayiğidin yapacağı iş değil hele istanbulda hele kışın)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
29 Aralık 2009, 21:14
Acil şifalar,inşallah önemli bir durum değildir
-
29 Aralık 2009, 21:22
acil şifalar dilerim yinede ucuz kurtulmuş allah onu ve ailesini daha kötülerdenden korusun
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
-
29 Aralık 2009, 21:24
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
29 Aralık 2009, 21:46
Maalesef bu kazaya bende şahid oldum çok kötü bir durum Allah hepimizi kaza ve belalardan korusun kaza yapan arkadaşa da acil şifalar diliyorum
-
29 Aralık 2009, 21:46
-
29 Aralık 2009, 21:49
Büyük geçmiş olsun umarım durumu şu anda iyidir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler