çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
HAYATLA DALAŞMA :)
İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur geçmiş olsun
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun..
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cok geçmiş olsun umarım kötü bişeyi yoktur
bu kazada bilinçli davranılmış olabılır zaten yatış pozısyonundan başına destek konulmasından arkadaşların ilgili olduğundan ve senın gıbı motorcu abımızın orda bulunmasından belli ben genel olarak konuştum bu yönde eksıklerımız var ne yazıkki dıye formda o hızlı bu gıtmıyor motorum nasıl olmuş yerına sağlık konuşsak bılgımız coğalsa mantığına getırmek istedım
geçmiş olsum umarım en kısa zamanda iyileşir ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Bilinci açık olsada kaskı çıkarmak riskli bir hareket olur. Olay sadece boyun degil kafa tasınında sarsılmaması gereken durumlar olabilir veya boyunda bir sorun varsa bile ilk anda agrı yapmayabilir. Yani agrının olmaması herhangi bir sorun olmadıgı anlamına gelmez.Bu nedenle saglık görevlilerinin müdahale etmesi gerekiyor.
resimlerde gördüğüm kadarıyla kaza yapan sürücü full korumalı giyinmiş buda kendisini büyük ölçekli yaralanmadan korumuş,ya bu kazada üzerinde korumalı giysileri ve kaskı olmasaydı ? hayal bile etmek istemiyorum,sürücü arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar diliyorum
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
geçmiş olsun çok üzücü
Geçmiş olsun allah acil şifa versin
Allah yardımcısı olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur.. Acil şifalar diliyorum..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
premedic bir arkadaşım var onunla geçen gün bir deneme yaptık. ls2 var bende kafamdan kaskı çıkaramadı o da. kaldı ki en az 5 ççişt klit sistemi vardır. sağlık memuru motosiklete uzak biriyse bunu ayrıca eğitim ile öğrenmesi gerekir. . arkadaş kilidi açamazsan bağı keseriz demşti. asıl montlarımızdan şikayetçiydi . montun içinde kol kırılmışsa gerek protec ler gerekse montlarımızın darlığından çekip çıkarmak mümkün olmuyor. bazı montları kesmek de zorlandığını anlatmıştı..
kaza yapan arkadaş mt den değil herlalde. son durumu hakkında bilgi sahibi de değiliz?
Birkez daha korumaların yararını görüyoruz. bantolon eldiven mont kask... Ve Bellik ..
giymek için üşenmemek. almak için parayı bahane etmemek gerekiyor. son zamanlarda 12 taksit furyasından da faydalanılabilir..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Allah yardımcısı olsun ...
ahh ahh geçmiş olsun sayın abim 10 gün önce(20.12.2009) bende kaza yaptım bacağım kırık yatıyorum:(:(
arkadaşımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)