Allah şifa versin. İnşallah kalıcı bir pröblem yaşamaz ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Allah şifa versin. İnşallah kalıcı bir pröblem yaşamaz ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
bende ordan geçerken kaza mahlinde durdum motorcu arkadaşımız yerde yatıyor konuşuyordu çok sayıda motorcu arkadaşlarda yardım için başındaydı önemli bir durumu olmadığını öğrenince kuru kalabalık olmasın diye ilerledim inş eski sağlığına tez zamanda kavuşur.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Allah şifa versin önemli birşeyi yoktur inşallah :(
Yine de ucuz atlatılmış bir kazaya benziyor...inşallah öyledir.
Acil şifalar kardeşimize.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
pazar günü kaza yapmış biri olarak acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun kardeşe ,dileğim kalıcı bir hasar olmaksızın atlatması
All over the world
Baya bir motosiklet'çi durdu yardım için hepside sağolsun. İşte dayanışma bu dedim...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
acil şifalar dilerim.
Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
acil şifalar inşallah ciddi bir hasar yoktur
çok geçmiş olsun......en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
acil şifalar arkadaşa,zor işleri ekmek parası için yağmur kar demiyor çalışıyorlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
geçmişolsun emek savaçcısı kurye abimize.allah tekrarrını yaşatmasın
allah acıl sıfalar versın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
baygın ise dimi?cunku benim kazada ben ayiktim ve boynumu oynatabiliyordum...kaza aninda vucut nedense daha fazla oksijen istiyor...mayis ayi olmasina ragmen benim kask muthis bugulanmisdi..dicegim o ki kazazede ayik vede boyun kismini hareket ettiriyorsa cikartilabilir bence...ben kendim cikartmaya ccalismisdim..ama sol el full kirik oldugundan beceremedim..sagolsun ambulansdak,ler cikartti...nasil acildigini sormuslardi.
Insallah belde muhim bi kirik yoktur...belni oynatamamasi cok ama cok uzucu cunku...soylemek bile istemiyorum...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Allah acil şifalar versin umarım ciddi bir şey yoktur.
Allah yardım etsin acil sifalar versin, motorcularda hemen yardıma koşmuş bu ne güzel bir dayanışma
Büyük geçmiş olsun kurye işi yapan bütün arkadaşlara ALLAH cc. kolaylıklar versın kaza yapan arkadaşımızda inşallah tez zaman da iyileşir. Dayanışma sergileyen burdan teşekkür ederim .her ne kadar duymasalarda . Kaza esnasında hepimiz yardımcı olmaya calışıyoruz ama bilgimiz bu konuda zayıf bunu kabul edelim teknık konularla ilgilenmekten ilk yardım konusunda bir seyler öğrenmemeye gayret ediyoruz.O an yapacağımız en ufak bir şey yarar yerine zarar verebılır bunu ne kazazede nede bız anlayabılırız .bence formlarda bundan sonra bu konularda topic açmaya varsa hortlatmaya calışalım .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)