Kazadan sonra geriye kalanlar...
-
29 Aralık 2009, 18:41
Kaza fotoğraflarını görünce tüylerim ürperdi. Tekrar geçmiş olsun
Çektiğin acıların yanısıra hakkını alamamakta çok üzücü bir olay. İnşaallah hem davayı kazanır hemde eşinle beraber daha çabuk iyileşme sürecine girersin.
Reklamlar
-
29 Aralık 2009, 18:41
Tekrar geçmiş olsun olayın yaşandığı noktanın fotoğrafını ekliyorum..Kırmısı okla işaretlenen bölüm motosikletin yerde olduğu nokta..Hastanenin yakında olmasıda büyük şans..Fotoğraf olayın oluşu hakkında bilgilendirme amaçlıdır..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
29 Aralık 2009, 18:50
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Kaza fotoğraflarını görünce tüylerim ürperdi.
Tekrar geçmiş olsun
Çektiğin acıların yanısıra hakkını alamamakta çok üzücü bir olay. İnşaallah hem davayı kazanır hemde eşinle beraber daha çabuk iyileşme sürecine girersin.
Amin insallah...
tasarslan adlı üyeden alıntı
Tekrar geçmiş olsun olayın yaşandığı noktanın fotoğrafını ekliyorum..Kırmısı okla işaretlenen bölüm motosikletin yerde olduğu nokta..Hastanenin yakında olmasıda büyük şans..Fotoğraf olayın oluşu hakkında bilgilendirme amaçlıdır..
Olay sirasindaki yol ile su anki yol degisti...yol yapildi benim kazadan hemen 2 hafta sonra...o kavsak kalkti diye haber geldi bana hastanede yatarken..yolda yapim calismalari varmis...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
29 Aralık 2009, 18:54
Evet şimdi hastane yönüne geçebilmek için alt geçitten geçmek gerekiyor..Döner kavşak kaldırıldı..Sende biliyorsun Bilecik yönünde bu noktaya kadar yol çalışması vardı..Şu anda bölünmüş yol olarak gidiş /geliş olarak ayrıldı..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------
İstersen senin için yeni halinin bir fotoğrafını çekebilirim...Gerekirse..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
30 Aralık 2009, 02:10
tasarslan adlı üyeden alıntı
Evet şimdi hastane yönüne geçebilmek için alt geçitten geçmek gerekiyor..Döner kavşak kaldırıldı..Sende biliyorsun Bilecik yönünde bu noktaya kadar yol çalışması vardı..Şu anda bölünmüş yol olarak gidiş /geliş olarak ayrıldı..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------
İstersen senin için yeni halinin bir fotoğrafını çekebilirim...Gerekirse..
Nice canlar aldikdan sonra nihayete ermis demekki benden sonra benle son oldu demek bu yoldaki kazalar....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
tekrar çok geçmiş oslun tam bir felaket :S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler