Kazadan sonra geriye kalanlar...
Reklamlar
-
29 Aralık 2009, 13:55
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
-
29 Aralık 2009, 14:01
yürekçe adlı üyeden alıntı
hakkını yedirme ve hak yeme...
arkandayım
fırsat mı kolluyorsun sencer hayırdır
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
29 Aralık 2009, 14:08
tekrar gecmiş olsun adelet inşallah iyi işler de senın tarafında olur duacıyız sana ve eşine
-
29 Aralık 2009, 14:11
hocam bu nedir ya, çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Motor işinin başındayım, topicteki muhabbete şöyle bi irkildim açıkçası. "Senin son durum ne" "şükür yürüyorum" falan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
bunlar çok 'extreme' durumlar değil mi, evet deyin rahatlatın beni
-
29 Aralık 2009, 14:14
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
fırsat mı kolluyorsun sencer hayırdır
Sorma ya...Telefondada sarkti bana...
askon adlı üyeden alıntı
tekrar gecmiş olsun adelet inşallah iyi işler de senın tarafında olur duacıyız sana ve eşine
Amin Allah razi olsun bu hafta ici 7 ay sonra esimi gormeye gidicem Allah nasip ederse...Cok mutluyum...
suleymozer adlı üyeden alıntı
hocam bu nedir ya, çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Motor işinin başındayım, topicteki muhabbete şöyle bi irkildim açıkçası. "Senin son durum ne" "şükür yürüyorum" falan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
bunlar çok 'extreme' durumlar değil mi, evet deyin rahatlatın beni
Son durum topallayarakda olsa yuruyorum Allaha sukur hayata dondum...Esimde iyi oolma yolunda hizla ilerliyor...Extreme degil..Otomobil ve diger tasitlarin klasik motosikleti umursamama vakasi...
-
29 Aralık 2009, 14:22
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Son durum topallayarakda olsa yuruyorum Allaha sukur hayata dondum...Esimde iyi oolma yolunda hizla ilerliyor...Extreme degil..Otomobil ve diger tasitlarin klasik motosikleti umursamama vakasi...
Hocam çok çok geçmiş olsun ya. Bu kadar sık ve ölümcül kazaları olduğunu tahmin etmiyordum motorsiklet dostlarının. Afalladım açıkçası.
-
29 Aralık 2009, 14:38
Allah yardımcınız olsun. Her ikinize de acıl sifalar diliyorum.. İnsallah davanızda da hakettinizi alırsınız.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
29 Aralık 2009, 14:38
Görülen ölümün eşiğinden dönmüşsunuz. Eşinize ve size çok geçmiş olsun.
Dilerim duruşmanızda baba bir hakimin baba adaletine denk gelirsiniz.. Allah yardımcınız olsun.
-
29 Aralık 2009, 14:43
suleymozer adlı üyeden alıntı
Hocam çok çok geçmiş olsun ya. Bu kadar sık ve ölümcül kazaları olduğunu tahmin etmiyordum motorsiklet dostlarının. Afalladım açıkçası.
Sana bi oneri Ankara trafiginde asiri dikkat et.iplemiyolar motosikletleri.Orada daha yogun bu olay...
-
29 Aralık 2009, 14:44
Murat Abi'cim çok geçmiş olsun tekrardan.
Umarım istediğin gibi sonuçlanır dava; eminim öyle de olacak
-
29 Aralık 2009, 14:46
osmanba adlı üyeden alıntı
Görülen ölümün eşiğinden dönmüşsunuz. Eşinize ve size çok geçmiş olsun.
Dilerim duruşmanızda baba bir hakimin baba adaletine denk gelirsiniz.. Allah yardımcınız olsun.
Amin..Gelmessemde bi ust mahkeme var...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 ----------
karasahin adlı üyeden alıntı
Murat Abi'cim çok geçmiş olsun tekrardan.
Umarım istediğin gibi sonuçlanır dava; eminim öyle de olacak
Herseyin hayirlisi olur bundan sonra geri kalan hayatimda insallah...
Hayata yeniden baslicam...
-
29 Aralık 2009, 14:50
bu foruma 10 aydır üyeyim sizin kaza haberinizi okuyunca çok üzüldüm bende 20 sene önca kardeşimle benzer bir kaza geçirmiştik çok şükür ayağında bir kırıkla kurtuldu kardeşim bana birşey olmaması ve sevdiğiniz bir insana zarar gelmesi dağa çok üzüyor bu yüzden foruma girerken dağa sizin iyi olduğunuza dair haber ararım okuyuncada kendi kardeşlerimden birinin haberini almış gibi sevinirim 2.5 cm kısalık önemli değil eşinizde okey oynadığına göre gerisi zamana kalmış herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle
-
29 Aralık 2009, 15:10
tr100a adlı üyeden alıntı
bu foruma 10 aydır üyeyim sizin kaza haberinizi okuyunca çok üzüldüm bende 20 sene önca kardeşimle benzer bir kaza geçirmiştik çok şükür ayağında bir kırıkla kurtuldu kardeşim bana birşey olmaması ve sevdiğiniz bir insana zarar gelmesi dağa çok üzüyor bu yüzden foruma girerken dağa sizin iyi olduğunuza dair haber ararım okuyuncada kendi kardeşlerimden birinin haberini almış gibi sevinirim 2.5 cm kısalık önemli değil eşinizde okey oynadığına göre gerisi zamana kalmış herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle
Allah razi olsun sendende kardesim benim...Askerden once hayrani oldugum hatta kumbagin yukaridaki bag yolu denen yerlerine asik kaldigim bi sehirde yasiyorsun...Evet askerligimide tekirdagda merkesde yapmisdim...cok ozledim oralari...Ne yalan soyliyim...
-
29 Aralık 2009, 15:41
büyük geçmiş olsun.
neyse hasarsız, ziyansız atlatmışsınız, 2,5 cm in lafı olmaz koskoca bedende.
beteri hasıl olmasın.
eşine ve sana mutlu bir hayat dilerim.
mahkeme gününü de yazarsan gelebilirsek meydanın boş olmadığını gösterelim.
sigorta şirketleri ile ilgili yorum yazmayacağım ben söylemeden de ne oldukları ortada.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
29 Aralık 2009, 16:16
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Allah razi olsun sendende kardesim benim...Askerden once hayrani oldugum hatta kumbagin yukaridaki bag yolu denen yerlerine asik kaldigim bi sehirde yasiyorsun...Evet askerligimide tekirdagda merkesde yapmisdim...cok ozledim oralari...Ne yalan soyliyim...
buyur bir pazar gel sana tekirdağ köftesi ısmarlayayım tekirdağ çok güzel fakat çorlu ne park var ne bahçe var kaldırım yok arbayı park etmeye yer yok belediye 20 yıldır kalıcı güzellik yapmıyor bütün heryer bina doldu hiçbirinin altında otopark yok çorlu çok cabuk gelişen bir yer her yer fabrika dolayısıyla kalabalık belediye buna göre önlemini alması lazım yani ben buradan bıktım dağa güzel biryer istiyorum ama istemekle olmuyor
-
29 Aralık 2009, 16:20
Yazıklar olsun böyle sigortaya, elinden ne geliyorsa müstehak zaten bunlar gibi dolandırıcılara
-
29 Aralık 2009, 17:07
büyük geçmiş olsun kardeş , kazadan beri okuyorum .
Davanda Allah yardımcın olsun
-
29 Aralık 2009, 17:18
Arkadaşım geçmiş olsun eşinize ve sana acil şifalar dilerim.Türkiyede maalesef kanunlar suçluların daha az ceza almasına yada istisnada olsa sıyırmasına yardımcı oluyor.Gerçi kanunlar mağdurun değil suçlunun hep lehine işlemiştir,olaylara eleştirel gözle bakarsak zaten bunun açıkça farkına varabiliriz.Allaha emanet olun kazalardam uzak olun.
-
29 Aralık 2009, 17:31
Birdaha gecmis olsun ikinizede deli_mavi.
Umarim hakkini alirsin.
Sigortalar heryerde ayni sanirim..
Parayi alirken iyi güzel, ödemeye geldilermi ceplerinde akrep var sanki.
Buradada ödeme yapacaklari zaman adami canindan bezdiriyorlar bazen.
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
29 Aralık 2009, 17:47
The Dude adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun.
neyse hasarsız, ziyansız atlatmışsınız, 2,5 cm in lafı olmaz koskoca bedende.
beteri hasıl olmasın.
eşine ve sana mutlu bir hayat dilerim.
mahkeme gününü de yazarsan gelebilirsek meydanın boş olmadığını gösterelim.
sigorta şirketleri ile ilgili yorum yazmayacağım ben söylemeden de ne oldukları ortada.
Ok...Mahkeme gununu buradan bildiricem konu acicam...
tr100a adlı üyeden alıntı
buyur bir pazar gel sana tekirdağ köftesi ısmarlayayım tekirdağ çok güzel fakat çorlu ne park var ne bahçe var kaldırım yok arbayı park etmeye yer yok belediye 20 yıldır kalıcı güzellik yapmıyor bütün heryer bina doldu hiçbirinin altında otopark yok çorlu çok cabuk gelişen bir yer her yer fabrika dolayısıyla kalabalık belediye buna göre önlemini alması lazım yani ben buradan bıktım dağa güzel biryer istiyorum ama istemekle olmuyor
Bilmemmi bi tek maxiniz var bulusma noktasi
motorhocası adlı üyeden alıntı
Yazıklar olsun böyle sigortaya, elinden ne geliyorsa müstehak zaten bunlar gibi dolandırıcılara
Elimden ne gelirse degil olani oldugu gibi anlaticam mahkemede..basimdan gecenleri tum ciplakligi ile...
starblazer adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun kardeş , kazadan beri okuyorum .
Davanda Allah yardımcın olsun
Amin saolasin...
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Arkadaşım geçmiş olsun eşinize ve sana acil şifalar dilerim.Türkiyede maalesef kanunlar suçluların daha az ceza almasına yada istisnada olsa sıyırmasına yardımcı oluyor.Gerçi kanunlar mağdurun değil suçlunun hep lehine işlemiştir,olaylara eleştirel gözle bakarsak zaten bunun açıkça farkına varabiliriz.Allaha emanet olun kazalardam uzak olun.
Haklinin yaninda olanlarda vardir elbet..İancimi yitirmedim halen...Umarim tertemiz gunler beni ve esimi bekliyodur...Guzel haberler almayi cok ozledim inanin ki
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Birdaha gecmis olsun ikinizede deli_mavi.
Umarim hakkini alirsin.
Sigortalar heryerde ayni sanirim..
Parayi alirken iyi güzel, ödemeye geldilermi ceplerinde akrep var sanki.
Buradada ödeme yapacaklari zaman adami canindan bezdiriyorlar bazen.
Malesef dedigin gibi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler