Kazadan sonra geriye kalanlar...
-
29 Aralık 2009, 03:37
GKN adlı üyeden alıntı
Benim pek bakışım değişmedi açıkçası, ilk büyük kazam değil en büyük kazam hiç değil. Genellikle motorları pert eder kalkar yürürdüm bu sefer yemedi
ben pert oldum motor yürüyo
Olsun Allah sağlık versin gerisi boş, alçıının çıktığı gün ben yine tekerdeyim =)
ne diyim..Allah kuvvetli bastirsin tekerlerini
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
-
29 Aralık 2009, 03:54
Allah bir dahasını göstermesin hocam, tekrar çok geçmiş olsun.
sigorta şirketine gelince : çok üçkağıtçı milletiz, ürünü satana kadar müşteri veli nimet, taahhütleri yerine getirme sırası geldimi aklına gelmeyecek ellibin çeşit fırıldaklık
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
29 Aralık 2009, 04:06
demirgursel adlı üyeden alıntı
Allah bir dahasını göstermesin hocam, tekrar çok geçmiş olsun.
sigorta şirketine gelince : çok üçkağıtçı milletiz, ürünü satana kadar müşteri veli nimet, taahhütleri yerine getirme sırası geldimi aklına gelmeyecek ellibin çeşit fırıldaklık
Allah mustahakini verecek insallah...
-
29 Aralık 2009, 10:44
kardeşim çok çok geçmiş olsun,motoru öyle görünce sende herhangi bir yaralanma varmı diye sorasım geldi,sigorta hangi şirket ...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
29 Aralık 2009, 11:03
Dostum buyuk gecmis olsun. Aramizda olmandan dolayi buyuk mutluluk duydum. Hos GKN ile sizin sakat muhabetti de sahane Senden ricam kendini cok torpuletme boyle 2.5 cm . Birde su nacizane sigorta firmasinin ismini soylermisin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
29 Aralık 2009, 11:31
geçmiş olsun abi ya varya öyle insanlar en iyisini yapmışsın kafan rahat olsun biz arkandayız senin
-
29 Aralık 2009, 11:33
Kaç aydır Kaza Yazılarını izlerim içim gider korkarım Yorum yazmaya taakatim kalmaz okuyamam üzülürüm Ama Resimlerini görünce heleki sakatlığını Duyunca Çok kötü oldum abim ya Seninle oturup uzuun uzun tecrübelerini dinlemeye gerçekten çook ihtiyacım var istanbulda isen müsayit bir pazar günü lütfen Haber ver geliyim Saygılar..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
29 Aralık 2009, 11:38
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Esimde gecen gun okey oynamis almanyadan gelen yengesi ile filan 4 lu kurup...
Doktor 6 aya iyi olur ama esini mutlaka gormesi sart demis..
Asıl önemli olan bu, gerisi teferruat.
Sigorta ve tazminat işlerine gelince iyi bir avukata ihtiyacın var. Yeni mezun bir çocuk bu işi kıvıramaz.
-
29 Aralık 2009, 11:46
Geçmiş olsun arkadaşım ...tekrar tekrar geçmiş olsun ....
Allah bir daha yaşatmasın.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
29 Aralık 2009, 11:59
Geçmiş olsun kardeşim.
Kaza sonrası ne araç ne de kişilerin olay yerinden uzaklaşmaması en önemli husus...daha sonra tabi olarak (gelmesi gereliyse) Trafik Polisinin tutanağıdır.
onu da iyi okuyup inceleyip ondan sonra imalamakta gerekliyse gereken düzeltmenin yapılmasını mutlaka sağlamak gerekir.
Allah doğru yolu mutlakak gösteriri ve açar
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
29 Aralık 2009, 12:38
Adana İl Temsilcisi
arkadaşların söylediklerine katılmamak elde değil.size ve eşinize,tekrar geçmiş olsun diyorum.allah bir daha hiç birimize göstermesin.ADANA'dan sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
29 Aralık 2009, 12:40
Büyük geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.
Haklı davanızda en kısa sürede güzel bir karar çıkmasını ümid ediyorum.
-
29 Aralık 2009, 12:47
yazıklar olsun.yurtdışında sigorta şirketleri yükümlülüklerini bir an önce yerine getirir ve bunu cümle aleme duyurur ki bu onlar için en güzel reklamdır.ancak maalesef ülkemizde böyle değil ve sıkça mağduriyet haberleri duyuyoruz.büyük geçmiş olsun ve davanızda maanen de olsa yanınızdayız...
-
29 Aralık 2009, 13:03
büyük geçmiş olsun arkadaşım,allah acil şifalar versin.bir motor kazası olduğunun duyumunu almıştım o gün gerçekten çok üzülmüştüm.insan duyduğuyla ve üzüldüğüyle kaıyor tabi kim olduğunu bilmediği için.tekrar büyük geçmiş olsun.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
29 Aralık 2009, 13:05
var sakat kaldim.bacak2,5 cm kisaldi.platinle dolu vucut...Ama cok sukur yuruyorum...
sonucda her bayii bir degil..bunu genele maletmemek lazimdir...
Amin bana uyar...
evet dogrudur...
Son durum kendi basima disari cikiyom yuruyom vs..
Esimde gecen gun okey oynamis almanyadan gelen yengesi ile filan 4 lu kurup...
Doktor 6 aya iyi olur ama esini mutlaka gormesi sart demis..bu hafta nevsehire gidicem nasipse...
Rabbime binlerce sukur onu bana bagisladigi icin...
Senin son durum nedir bu arada kardesim???
muratcım güzel gelişmeleri duydukca mutlu oldum inanki tekrar geçmiş olsun kardeşim hakkını sonuna kadar ara allah gönlüne göre versin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
29 Aralık 2009, 13:07
büyük geçmiş olsun allah kimseye kaza bela vermesin inşallah
her zaman full koruma kask eksik etmeyin.gerisini dikkatle tamamlayın sonrada besmelenizi çekip öyle binin tedbirinizi aldıktan sonra gerisini Allah a bırakın.
-
29 Aralık 2009, 13:09
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun diyor ve bu kazadan yaralanma ile dahi olsa sağ salim kurtulmana sevindiğimi belirtmek isterim.
Sigota şirketlerine gelince,yanlız Türkiye de değil tüm dünyada böyledirler.Siz bakmayın o reklamlarda 5 günde ödüyoruz gibi martavallara.Hepsi birbirinin aynıdır ve parayı ödememek için uğraşırlar tümü.Onların kitabında ilk madde parayı nasıl ödemeyizdir.Parayı ödemek ise yüzlerce maddenin en sonuncusudur.
Malesefki ülkemizde bu sigorta şirketleri devlet güvencesi altına sığınmış ve parlementoyu parmaklarında oynatıp istedikleri gibi kanunlar çıkartabilmektedirler.Zira ülkemizde sigortacılık yapan kişiler hiç bir işte dikiş tuturamamış,sahtekar ve üçkağıtçı kişiler tarafından yapılmaktadır.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
29 Aralık 2009, 13:16
Hayir en yetkili agiz bana tazminat ac dedi...
Ben cok yufka yurekliymisim onu anladim...
Tum suc orani karsi tarafda..ama hem suclu hemde guclu lanse etmeye yirtinmalarina mana veremedim ben esasinda...
sen iyileşmişsin ya sen ona bak,nasıl olsa mahkemede hakkını çatır çatır alacaksın,Allah kimseye kaza yüzü göstermesin,zor valla,yaşadıklarınızı anlayabiliyorum,sigorta şirketlerine güvenme,devamlı sıkıştır hakkını ara ki senden tırrssınlar
-
29 Aralık 2009, 13:49
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
kardeşim çok çok geçmiş olsun,motoru öyle görünce sende herhangi bir yaralanma varmı diye sorasım geldi,sigorta hangi şirket ...
Olumden donen 2 kisi var...Olecek gozu ile bakilmis bize hastanede..
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Dostum buyuk gecmis olsun. Aramizda olmandan dolayi buyuk mutluluk duydum. Hos GKN ile sizin sakat muhabetti de sahane
Senden ricam kendini cok torpuletme boyle 2.5 cm . Birde su nacizane sigorta firmasinin ismini soylermisin.
Yok ben bacak kisaligini hallettim.sol ayakkabim 2,5 cm yuksek tabanli...Hafif aksayarakda olsa yuruyorum.Ama yere comelemiycemAma bunada sukur ben esimin iyilesmesinden dolayi hayata yeniden dondum...Ben saglikliyim cok sukur yahuu
Bartu35 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun abi ya varya öyle insanlar en iyisini yapmışsın kafan rahat olsun biz arkandayız senin
Allah razi olsun saolasin...Allah herkesi beterinden ve boylesinden saklasin...
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Kaç aydır Kaza Yazılarını izlerim içim gider korkarım Yorum yazmaya taakatim kalmaz okuyamam üzülürüm Ama Resimlerini görünce heleki sakatlığını Duyunca Çok kötü oldum abim ya Seninle oturup uzuun uzun tecrübelerini dinlemeye gerçekten çook ihtiyacım var istanbulda isen müsayit bir pazar günü lütfen Haber ver geliyim Saygılar..
Kocaelideyim...İstanbuldan kocaeliye bi etkinlik oldugunda gelirsen gorusuruz tabbiiiki ancak su donemde esimle ilgilendigim icin istanbula yolum pek dusemicek ama bu demek degildir ki tanismayalim...Herkese her dusunceye her dostluga acigim...Yeterki gonuller durust olsun
kurubuz adlı üyeden alıntı
Asıl önemli olan bu, gerisi teferruat.
Sigorta ve tazminat işlerine gelince iyi bir avukata ihtiyacın var. Yeni mezun bir çocuk bu işi kıvıramaz.
Avukatim baba ogul calisiyorlar...
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım ...tekrar tekrar geçmiş olsun ....
Allah bir daha yaşatmasın.
Aminnnn saolasin kardesim...
Özer adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim.
Kaza sonrası ne araç ne de kişilerin olay yerinden uzaklaşmaması en önemli husus...daha sonra tabi olarak (gelmesi gereliyse) Trafik Polisinin tutanağıdır.
onu da iyi okuyup inceleyip ondan sonra imalamakta gerekliyse gereken düzeltmenin yapılmasını mutlaka sağlamak gerekir.
Allah doğru yolu mutlakak gösteriri ve açar
8/8 suc orani karsi tarafda...gel gorki 8/8 hasar bende ve hanimda...
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşların söylediklerine katılmamak elde değil.size ve eşinize,tekrar geçmiş olsun diyorum.allah bir daha hiç birimize göstermesin.ADANA'dan sevgilerimle.
Foruma uye oldugumdan beri sizden aldigim bu 2.mesaj o kadar konu acarim hic yorum yapmassiniz kismet buguneymis...Saolun Allah razi olsun...
AydoganX adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun.
Allah tekrarını yaşatmasın.
Haklı davanızda en kısa sürede güzel bir karar çıkmasını ümid ediyorum.
Amin İnsallah saolasin...
lagax adlı üyeden alıntı
yazıklar olsun.yurtdışında sigorta şirketleri yükümlülüklerini bir an önce yerine getirir ve bunu cümle aleme duyurur ki bu onlar için en güzel reklamdır.ancak maalesef ülkemizde böyle değil ve sıkça mağduriyet haberleri duyuyoruz.büyük geçmiş olsun ve davanızda maanen de olsa yanınızdayız...
İnsanin haklari nerelerde nasil uygulanmakda hepimiz biliyoruz...
davids adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun arkadaşım,allah acil şifalar versin.bir motor kazası olduğunun duyumunu almıştım o gün gerçekten çok üzülmüştüm.insan duyduğuyla ve üzüldüğüyle kaıyor tabi kim olduğunu bilmediği için.tekrar büyük geçmiş olsun.
Allah razi olsun saolun iyi dilekleriniz icin...Allah kimseye boyle elem vermesin
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
muratcım güzel gelişmeleri duydukca mutlu oldum inanki tekrar geçmiş olsun kardeşim hakkını sonuna kadar ara allah gönlüne göre versin
saolasin canimin ici...noldu sepetli scooter?
aggressive adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun allah kimseye kaza bela vermesin inşallah
her zaman full koruma kask eksik etmeyin.gerisini dikkatle tamamlayın sonrada besmelenizi çekip öyle binin tedbirinizi aldıktan sonra gerisini Allah a bırakın.
saolasin
necatik35 adlı üyeden alıntı
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun diyor ve bu kazadan yaralanma ile dahi olsa sağ salim kurtulmana sevindiğimi belirtmek isterim.
Sigota şirketlerine gelince,yanlız Türkiye de değil tüm dünyada böyledirler.Siz bakmayın o reklamlarda 5 günde ödüyoruz gibi martavallara.Hepsi birbirinin aynıdır ve parayı ödememek için uğraşırlar tümü.Onların kitabında ilk madde parayı nasıl ödemeyizdir.Parayı ödemek ise yüzlerce maddenin en sonuncusudur.
Malesefki ülkemizde bu sigorta şirketleri devlet güvencesi altına sığınmış ve parlementoyu parmaklarında oynatıp istedikleri gibi kanunlar çıkartabilmektedirler.Zira ülkemizde sigortacılık yapan kişiler hiç bir işte dikiş tuturamamış,sahtekar ve üçkağıtçı kişiler tarafından yapılmaktadır.
dogrusun..
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
sen iyileşmişsin ya sen ona bak,nasıl olsa mahkemede hakkını çatır çatır alacaksın,Allah kimseye kaza yüzü göstermesin,zor valla,yaşadıklarınızı anlayabiliyorum,sigorta şirketlerine güvenme,devamlı sıkıştır hakkını ara ki senden tırrssınlar
Amin İnsallahh...
-
29 Aralık 2009, 13:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler