ALLAH rahmet eylesin. nasılsa herkes ölecek diyorum. diyorum ama ................
ALLAH rahmet eylesin. nasılsa herkes ölecek diyorum. diyorum ama ................
Allah rahmet eylesin.. Geride kalanlara sabır versin.. Çok üzücü bir olay..
allah rahmet eylesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.Allah geride kalan yakınlarına sabır ve üç versin...:(
Allah rahmet eylesin :(
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
ALLAH cc Rahmet etsin ailesinede sabirlar versin .Çok üzücü bir durum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
allah rahmet eylesin..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin. Mekanı cennet olsun ...
Allah rahmet eylesin.Allah geride kalanlarına sabırlar versin. zeda3000 ün dediği gibi olmuştur belki, bu daha da üzücü.
Ne yazık ki bu acı haberi dün okumuştum.
Herhangi bir vesile ile dünya hayatına son verecek insanlardan biri olarak dün aramızdan ayrılan Faruk Akın kardeşimize Allah gani gani rahmet eylesin. Geride biraktiği çok değerli ve acılı ailesine de sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin...
YAMASAKİ
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin.
allah rahmet eylesin.eger şeker hastasıysa çok dikkat etmeliydi.kardeşimde şeker hastası bir keresinde direksiyon başında komaya girmiş ve bir binaya çarpmıştı.motor bu hata affetmiyor
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Allah Rahmet Eylesin.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin ölüm kapıya geldimi kaza bahane
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesın böyle yazıları okudukca çok kötü oluyorum.Geride bıraktıklarına Allah sabır versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)