Evet bugun sitemizin haşin erkeğinin doğum günü Nice senelere bacom abim Kendisi 40 yaşına bastı hala uslanmadı bir tane hatun istiyor
Evet bugun sitemizin haşin erkeğinin doğum günü Nice senelere bacom abim Kendisi 40 yaşına bastı hala uslanmadı bir tane hatun istiyor
nice senelere doğum gunun kutlu olsun
Beni yan masadan yolladılar. Doğum günün kutlu olsun..
inkar eden japon olsun ınkar etmıyorum.ama 40 olmadı ulan daha alırım bütün yağlarını bı anda ona göre canım benım cok tesekkur ederım sağol ıyıkı varsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------
tesekkur ederım cok sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
yan masaya sevgıler gonderıyorum bıde karanfıl pesınede cok tesekkur edıyorum o zaman
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
vay karaburun artçısı
nice senelere
artizzzzzzzzzzz iyi seneler dilerim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Nice senelere..
Nice senelere abi
Hayırlı, uğurlu, ve gönlüne göre bir hayat arkadaşı ile keyifli seneler diliyorum...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Doğum Günü Kutlu Olsun Ati...
:cherry: :cherry: :cherry:
herşey gönlünce olsun kırbac biraderim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Nice senelere abi
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
[QUOTE=edii;1907189]Nice senelere abi[/QUOTE
canım kardesım çok sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------
hay allah razı olsun senden kım se alınmasın bak en makbulü buydu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------
canlarım benım sagolun ıkınızde seviyorum ama emreyı daha fazla dermışim sende alınırmışın banu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------
eyvallah dostum allah razı olsun allah cumlemızın hayatını dıledıgı gıbı yaşamayı nasip etsın
nice senelere lan kültürsüz manda....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
dgum günün kutlu olsun Allah sana yeni yaşında desti izdivacını nasip etsin...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
doğum günün kutlu olsun ....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
mutlu yıllar iyiki varsın
Ati yeni yaşın sana uğur getirsin Allah gönlüne göre bir de müstakını versin senin Mutlu noeller
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)