Forumumuzun vazgeçimezlerinden ybr kaptanı tekteker ramço hastalanmış.. sanırım 1 haftadır hastanelerde serumlar yiyormuş duydum çok üzüldüm ramço ,Ortak geçmiş olsun!inşallah en yakın zamnda iyileşirsin..
Forumumuzun vazgeçimezlerinden ybr kaptanı tekteker ramço hastalanmış.. sanırım 1 haftadır hastanelerde serumlar yiyormuş duydum çok üzüldüm ramço ,Ortak geçmiş olsun!inşallah en yakın zamnda iyileşirsin..
geçmiş olsun acaba yapabileceğimiz birşey varmı hastalık nedir ? belki toplanır moral için gideriz ???
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Geçmiş olsun,kan falan lazımsa Eskişehir'deyim.
oratk iyileş biran evvel benim motora yeni zincir takmamiz lazımGeçmiş olsun..en kısa sürede düzelesin..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar o dayanamaz birazdan forma ben daha ölmedim yazarak dalar
ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...
doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....
hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............
ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..
ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi büyük geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Mubarek kardeşim geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
geçmiş olsun tez zamandasağlığına kavuşursun inşAllah
www.sahildenturkiye.com
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin . En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle...
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
ramco motora rektefe yaptırıyor bitince dönecek yollara geçmiş olsun kardeşim
abicim geçmiş olsun, acil şifalar dilerim bir an önce düzelmen dilegiyle
geçmis olsun abi...
Büyük geçmiş olsun abi ya..
geçmiş olsun
ilaç tedavinle beraber,
her gece kalkıp yarım litre süt, bal(hakiki), köy yumurtasının sarısını karıştırıp içeceksin
protein ağırlıklı besleneceksin
içiyorsan sigarayı bırakacaksın
ramço o son kelımenı hıc begenmedim..ne olmesı..daha yapacak cookk yolumuz var.en kısa zamanda iyilesmen dilegiyle kendine iyi bak ortak
Ramazan Abi geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda ayağa kalkman dileğiyle.
arkadaşlar hepiniz çok sağolun..... hepinizin tavsiyelerini dikkate alacağım..... allahtan diz üstü varda bön bön yatakta yatmaktansa ara sıra bakıp 2 kelime yazıyorum... ben kuryelik yıllarımda bile böyle hasta olmamıştım.... ya metabolizmam zayıflıyor yada artık eskisi kadar düzgün beslenemiyoruz.....
şuanda nefes alıp verirken sanki ciğerime iğne batıyor.... allah düşmanımın başına dert vermesin... kollarımda serum takılmaktan düzğün damar kalmadı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)