Tekteker ramço geçmiş olsn
Reklamlar
-
19 Aralık 2009, 12:01
Geçmiş olsun Acil şifalar ..
Reklamlar
-
19 Aralık 2009, 12:12
Geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..
-
19 Aralık 2009, 12:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun
Başlığı görünce heyecanlandım sabah sabah,ama,neyseki kaza haberi değilmiş.
Geçmiş olsun kardeşim.Her şeyde olduğu gibi önce kendimiz kendimize dikkat etmeliyiz.Bir doktor şöyle demişti bana "Ben seni iyileştiremem.Sen kendini iyileştireceksin,ben sana yardım edeceğim."Soğuk algınlığını ihmal edip sonunda verem teşhisiyle yattığım sanatoryumun doktoru söylemişti.
Kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.
-
19 Aralık 2009, 14:27
ramazan kardeşim çok geçmiş olsun,dikkat et kendine bu soğuk günlerde acil şifalar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
19 Aralık 2009, 14:42
Kardeşim geçmiş olsun kısa sürede iyileşmen dileğimizdir.Allaha emanet olun
-
19 Aralık 2009, 15:12
geçmiş olsun hocam.en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.
-
19 Aralık 2009, 15:17
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...
doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....
hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............
ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..
ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...
laaa olum o nasıl laf allah gecinden versin şakasını bile yakıştıramadım.... çok geçmiş olsun bir an evvel iyileş bak sedatın zencir değişecekmiş ..
bir şeye ihtiyaç olursa haberimiz olsun ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
19 Aralık 2009, 15:25
aparat adlı üyeden alıntı
laaa olum o nasıl laf allah gecinden versin şakasını bile yakıştıramadım.... çok geçmiş olsun bir an evvel iyileş bak sedatın zencir değişecekmiş
..
bir şeye ihtiyaç olursa haberimiz olsun ...
şaka bir tarafa dün ve bu gün baya iyiyim... gerçi dün akşam yine serum taktılar ama neyse... yani bomba gibi olmasam da çatapat kadar iyiyim...
bu arada tüm arkadaşlar sağolun...mesajlarınıza ara sıra bakıyorum..... iyiki varsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Aralık 2009, 15:28
şaka bir tarafa dün ve bu gün baya iyiyim... gerçi dün akşam yine serum taktılar ama neyse... yani bomba gibi olmasam da çatapat kadar iyiyim...
bu arada tüm arkadaşlar sağolun...mesajlarınıza ara sıra bakıyorum..... iyiki varsınız....
geçer geçmesine ama biraz süreç işi zaman alır kendini iyi kollaman lazım sana şimdi uzun bir süre motorda yasak iyileştim diye çıkma hemen motor tepesine tekrarlar meret haberin ola ....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
19 Aralık 2009, 15:44
ramo geçmiş olsun kardeşim bak ankaradan sonra daha antalya ya geleceksiniz sedat la
-
19 Aralık 2009, 15:59
geçmiş olsun tez vakitte iyileşirsin umarım
-
19 Aralık 2009, 17:10
Geçmiş olsun.
Yünlü içlikleri ihmal etme.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
19 Aralık 2009, 17:29
geçmiş olsun en yakın zamanda sapa sağlam aramıza dönüceksin
-
19 Aralık 2009, 21:14
raamço dayı nettin...kaptın şifayı sonunda he...nası son durumun...bendede az kırgınlık var...mecburen işe gidip gelirken biniyorum motoröre çara yok usta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
19 Aralık 2009, 21:18
mete_han adlı üyeden alıntı
raamço dayı nettin...kaptın şifayı sonunda he...nası son durumun...bendede az kırgınlık var...mecburen işe gidip gelirken biniyorum motoröre çara yok usta...
ben işe arabayla gidip geliyorum..... ama beni bilen bilir ölmeden motordan inmem... 2-3 ay diyorum ama dayanamaz 1 aya kadar binerim diyorum.... ama önce sağlık............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Aralık 2009, 21:29
ölmeye niyetim olsa 1 haftadan beri doktorları uğraştırırmıydım...
doktorlarada dedim sayısız trafik kazası öldüremedi beni bu hastalıkmı öldürecek.....
hepinize teşekkür ederim... sağolun ..............
ciğerler su toplamış ve böbrekler üşütmüş.... yüksek ateş ve nefes almakta zorluk çekiyordum... doktorlar çok uğraştılar fakat şu anlık sadece ateş olayı çözüldü....istirahat ve ilaç tedavisine devam ediyorum..
ölürsem mezarıma gelirsiniz artık...
ben demiştim ben demiştim
bakın ona bişey olmaz
acil şifalar abi
ben bir hastahanede sağlık memuruyum bişey lazım olursa hbr uçur
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
-
19 Aralık 2009, 21:38
ben işe arabayla gidip geliyorum..... ama beni bilen bilir ölmeden motordan inmem... 2-3 ay diyorum ama dayanamaz 1 aya kadar binerim diyorum.... ama önce sağlık............
geçmiş olsun canım kardeşim...Allah şifa versin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
19 Aralık 2009, 23:36
Geçmiş olsun kardeşim en kısa zamanda önceki sağlığına kavuşursun inşallah
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
23 Aralık 2009, 01:57
Geç gördüm kardeşim kusura bakma geçmiş olsun inşallah tekrar eski sağlığına kavuşursun.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler