Allah kazasız belasız nasip etsin inşallah arkadaşların dediği gibi zirvedeki bir motorla başlamışsın büyük özgüven .tebrik ederim ;)
Fikirlere Kurşun İşlemez .
valla bilmiyorum bunun adi özgüvenmidir ama zafere gidilen yolda çekilen eziyet kutsaldır
hemen ne demek .. Benim eşim boşnak ..Sancaklı . zamisli bi şarkı ismi anlamı ingilizcede imagine , türkçede düşle gibi bişey işte ..bi ara bir iki nicki boyle kullandim bi baktim yapişmiş üzerime Konyada okudum bosna mahallesinde , istanbula taşındım yeni bosnada kalıyorum .tesadüfün bu kadarına pes ..eşimde boşnak .:D
mersin de nerdesin ?
Agir agir Bosna herseke gidiyorsun , gerçekten bu tesadüf olamaz . Simdiden hazirlik görmektesin haniminda dil problemi yok eee daha ne duruyorsun atla yeni motora hanimida al arkana yallah Bosna hersek...!!!
scooterla başlasaydın kardeş keşke :D ama kıyak motor ha
tabi neden olmasın hatta gelmek isteyen olursa tooplu gideriz nede olsa oralari bilen bi tercümanımız olacak ilk başta bi tam olarak ögreneyim de şu motoru heryere gitceez inş.
buarada senin motorun bi video var mı ya sesini falan cok m ettim ! ?
@mstf_gnc - evet skutır lar güzeldir . ama sadece güzel
Yakinda bende motorumun videosunu youtube ekleyecegim simdilik islerim yogun , yükledigim an buraya eklerim.
Benim dragstara çok benzeyen ama ordaki dragstar orjinal haliyle benimki kesildi biçildi ve seside aynen onun gibidir , ekliyorum simdilik merakini gidermesi için :
http://www.youtube.com/watch?v=QqS7WifPK1o
zamisli sonunda sende muradına erdin, hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,güle güle keyifle kullanmak nasip etsin, darısıda olmayanların başına olsun
selamlar öncelikle Harley hayırlı olsun... valla param yetse bende ilk onu alırdım...
bende yeni aldım,çokça acemiyim henüz sadece 4 km sürdüm,hava malum...
ben bişey sorucam ehliyetsiz sürmenin para cezası ne kadar,sınav bir ay sonra da:(
dostum acıkcasi bende şubatta gircem ehliyetsiz girmenin cezasi zam gelmediyse 450 tl trafik artı 600 tl 1 aylık hapis karşılığı ( günlüğü 20 tl den ) yaklaşık 1000 tl falan gibi bişey olması lazım ..
Hakkaten bu arada hanımköylü oluyos de mi
Herkese nasip eder Allah inş. bi harley ...
@kocc sen yurtdışındaydın di mi nerdesin ne iş yapiyon ? Motorunun sesi çok güzelmiş , kazasiz belasiz kullan ( ve bütün motorcular ) .
oyyy 1000 TL diyo yaaa
ben şunun örtüsünü ii ce örteyim bari,daha kaskın borcu bitmedi...
saol Zamisli...
Şubat'a kadar nasıl dayanır bu yürek o ayrı
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun
hayırlısı olsunn çok güzel bir motor
sesi dık dıgı dık dık dıgı dık diye çıkıyo ama gaza asılınca kükrüyor meret :D
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Zamisli, motorun hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız bin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)