Hayırlı olsun.Güzel motor.
ya hiç sorma ..düşünmek bile okadar keyifli .. zaman kötü ..malum kışın çıkmaz motor çamurda yagmurda döverler adamı ama h.sonu hava iyi olursa çıkcam inş.
buarada o motoru dışarda bırakmam .. çizilme önemli degildi sırtına atıp götürürler valla ..bi kapalı otoparkla anlaştım 45 tl .
http://www.akilli.tv/video/452270/Ha...83-custom.aspx
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin. Çok gazlama
Hayırlı olsun efsane için
kadere bak. adamın ilk motoru harley güzel günlerde kullan dostum
hayırlı olsun kardeşim..
:rendeer:
hayırlı olsun gerçekten güzel ve temiz görünüyor güle güle kullan ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Yeterli tecrübeye ulaşmadan 800cc lik bir motorla başlamanı tasvip etmemekle birlikte hayırlı olsun.
Peh peh peh sese bak. Videonun ilk saniyelerinde sesi montajlamışlar diye düşünmeme neden oldu
Gerçekten videonun yarısına kadar çıkan o ses egsoz sesinden çok bildigimiz müzik gibi
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
valla şaka mı gerçek mi soyledin anlayamadim ama video montaj olamaz çünkü ayni sportster 883 ve screamin eagle egzos bendede var ve inan aynı ses ..trafikte korna yerine hafif gaza dokunman yeterli
h.sonu hava iyi olursa bi video çekerim
ha birde bu jikleyi yariya kadar kapattiginda motordan boyle at dört nala koşuyomuş gibi bi ses geliyor
Süper bir ses ne bu böyle Hayırlı uğurlu olsun.İnsanın ilk motorunun Harley olmasıda ayrı bir duygu olsa gerek Güle güle eskitin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayırlı uğurlu olsun.ilk motor ve harley haaa vallahi süpermiş
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayırlı olsun güle güle kullanın..
Bir gün herkes Harleyli olacak
hocam hayirli olsun.kazasiz belasiz kullan dicem ama sadece iki tur binici vardir kaza yapanlar ve kaza yapicak olanlar (filmden alinti benim sozum degil ) dostum ayiptir sormasi aslen nerelisin?
RIDE or DIE
Mersinliyim dostum ama istanbulda yaşıyorum yenibosnada
hayrlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)