çok sevinmeye devam ediyorum ve zamiş...
başlangıç motorun bu ise, daha sonra ne alacan challenger mı
Allah kaza bela vemesin inşallah
çok sevinmeye devam ediyorum ve zamiş...
başlangıç motorun bu ise, daha sonra ne alacan challenger mı
Allah kaza bela vemesin inşallah
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan..
Radyonun hediye veridği değilmi bu hayırlı olsun.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Tekerin düz bassın, aldın sonunda ha Sportster'i ,fotoğraflarını geç de gözümüz gönlümüz açılsın
Evet radyonun verdigi .. ama bu custom lari alırken boş alırsın , sen doldurursun aksesuarı vs vs .. açıkcasi bir sportster da olması gereken en önemli şey "screamin eagle " egzos dur ..
Neyse inşallah aramızdan birine çıkar o motor .. ( Bana çıkarsa eleştirilere kapalıyım ona göre )
herşeyden önce hayırlı uğurlu olsun, motoru alıp zamisli (hüsko) arkadaşımızın evinin garajına götürmek bana nasip oldu.(leventten yenibosnaya) Bana olan güveni içinde ayrıca teşekkür ederim. bende ilk defa bir harleye binmiş oldum.) Daha önce değişik motorlar kullandım ama 883 costum ve harley ilk deneyimim. her ne kadar tarzım olan bir motor olmasada sürüşü ve çıkardığı ses ayrı bir zevk ve tat veriyor.Motorun üzerinde iken sesi ve motorun vibrasyonu sanki güçlü iri ama ağır bir canavarın üstündeymiş hissi veriyor)
Şehir içinde ve düşük hızlarda çok eğlenceli bir makina, yüksek hızda (kullandığım motora alıştığımdan heralde) biraz ağır geldi. ama zamisli arkadaş için ilk motoru olduğu için pek bir şey fark etmiyecektir. herkese ve zamisliye kazasız eğlenceli km ler dilerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------
ilk motoru 883 cc olan biri çin bu haliyle uçak gibi birşey ben 125 cc ile başladım o bile uçuyordu)
valla osman kardeş okadar güzel anlatmışsın ki daha güzel bi yorum yapılamaz die dşünüyorum .
Bu arada motor senin köpeen olsn ayip ettin yedek anahtar seende kalsın istersen. Bu arada sende bana güvenip ilk kullanımda motorun CBF 500 ü verdigin icin saol . büyük çılgınlık :p
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan , ilk basta bende sportster alacaktim ama bir an kararimi degistirdim sonuda dragstar oldu nedenide parça bulabilme ve birde burda pahali parçalar oldugundan.
O motor bende olsa gerçekten çok degisik bir model yapardim , huyum kurusun standard orjinal hallerini hiç sevmem illa kendi isteklerime göre modifye edecem ,, ama gerçekten o ne CHOPPER olurdu simdi!!!
evet cok iyi modifiye edilebilir ama birden kasmamak lazım . önce şunun bi tadını çıkarmak lazım bu arada senin motoru sahibinden.com da gördüm sanki satıyomsun?
Satmakmi? herhalde baskasi ile karistirdin sanirim , simdilik satmayi düsünmüyorum daha motorumu tam istedigim sekle getiremedim . Bir kaç fikir var onlari uygulayacagim birde ben Türkiyede degilim acaba o satan kisi Türkiyede mi?
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
güle güle kullan kardeş allah kaza bela vermesin bende insallah mart sonu gibi x9 500 e kavusucam off gecsin su aylar yaaa:D:D
ülkemin sınırları içinde pek kimseye kısmet olmaz Harley ile başlamak.. Siz direk zirveden başlamışsınız! Hayırlı uğurlu olsun; kaskınız asfalt görmesin..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
boyle bişey mi alcan
valla Allah sabır versin ..sayılı zaman cabuk geçermiş ..kış geldi zaten
saol novarix cümlemizin..
güle güle kullan hayırlı olsun kazasız belasız
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
ben kolay kolay kimseye 'hayırlı olsun' yazısı yazmam.hayırlı olsun diye içimden geçirir,yazmaya gereksinim duymam.
ama yukarıda alıntı yaptığım temenninden dolayı sana hayırlı olsun yazısı yazıyorum.Allah kaza bela vermesin.inşallah herkes birbiri için hep böyle iyi niyetli düşünür.hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan.
Hayırlı olsun, Allah, kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)