Şu an küçükyalı Deltada değilmi?
Şu an küçükyalı Deltada değilmi?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Gkn çok geçmiş olsun umarım kısa zaman da aramıza katılırsın.
iki arkadaşımızada geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşurlar
geçmiş olsun allah şifa versin
umarım bir an önce sağlığına kavuşu.
Drift Religion
Başlığı geç gördüm..
Neyse ki önemli bir şeyi yokmuş..
Her ikinize de geçmiş olsun
Herkese teşekkürler. Bu arada kendis ile konuştum Akşama doğru bir sorun olmazsa taburcu olma ihtimali varmış. Gidecek arkadaşlar önceden ulaşırsa iyi olur.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Az önce yanından döndüm, ağrılı sancılı, çetin bir ameliyat geçirmiş, ayağında sonradan çıkacak olan çiviler var.
Fakat morali iyi, bacağındaki 7 kırığın da tamamı ayaktaymış, bu da benim için nispeten sevindirici bir gelişme oldu, 4 parmak ve etrafındaki kırıklar 45 güne kadar eski haline gelecekmiş.
Henüz ağrı kesici alalı uzun zaman olmadığından ağrı-sızı durumu kesin değildi, ama kendini bir vakit sonra iyi hissetmesi durumunda bu akşamdan taburcu olması imkanı var, ziyaret etmeyi düşünenler bunu da göz önünde bulundururlarsa iyi olur.
Son olarak GKN der ki; "Arayan, gelen, internetten mesajlarıyla destek olan herkese teşekkürler, en kısa zamanda görüşmek üzere."
Not: Vallaha bana "Delerim" demedi, yemedi herhalde...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
geçmiş olsun ...
büyük geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Gkn Abi ve terrorize büyük geçmiş olsun..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Geçmiş olsun.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Hadi bakalım..Güzel haber bunlar.....
Gökhan hadi sabrsızlıkla beklioruz buraya yazmanı
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ikinizede geçmiş olsun,
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
geçmiş olsun çok üzüldüm en yakın zamanda iyileşmen dileğiyleeee....
losing my religion!!!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)