Canim abim suanda yatagimdayim ama gozume uyku girmiyor cabucak iyilesicen insaallah o guzel ay gibi parlayan yuzun sakin aglamasin cok uzulurum
Canim abim suanda yatagimdayim ama gozume uyku girmiyor cabucak iyilesicen insaallah o guzel ay gibi parlayan yuzun sakin aglamasin cok uzulurum
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Her ikinize de geçmiş olsun, Allah beterinden saklısın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Canım kardeşim gökhan çok büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
kaza yapma konusunda en son aklıma geleceklerden biriydi.geçmiş olsun kardeşim umarım ayağında sorun olmaz 7 kırıktan dolayı.en kısa zamanda yanına uğramaya çalışıcam Allah acil şifalar versin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Simdi gorustum, bu kadarina sukur diyecegiz artik.
Yalniz oda numarasi 218 arkadaslar.
Santraldeki hanimefendi sagolsun yardimci oldu bulabildik.
Gidecek arkadaslar yanilmasin diye ekleyeyim istedim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Arkadaşlar ben hastaneden geri geldim. Kendisinin yanına mümkün olduğunca ziyaretci almamaya çalışıyorlar. Hastane yönetimi kalabalığımızdan pek hoşnut olmadılar.
Kendisi ameliyattan çıktı ameliyat başarılı sanırım fakat kendisinin çok ciddi ağrıları var. Ben gördüğümde henüz kendine pek gelememişti ama annem ile gayet mantıklı konuşmuş ama yarın ne konuştuğunu hatırlayacağını bile sanmıyorum.
Geçmiş olsun dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Telefonla iletişime geçmeye şimdilik çalışmayın derim keza narkozun etkisinde ve uyuyor olacak.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Mümkün olduğu kadar rahatsız etmezsek iyi olacak.
Malum Gökhan'ın bir süre ağrısı olacaktır.
Gelişmeler buraya yazılacaktır zaten.
Ümit nasıl geçti ameliyat?
Sen nası oldun?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Geçmişolsun gökhan abim kalbimiz birmiş demekki bende bugün tam 13:30 dularında mecidiyeköyde kaza yaptım ya çok şükür bende bişey yok sende biran önce kalkarsın inş ayağa
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz çok sevinirim. GKN benim motosikletimi test edip "al" onayı veren kişidir.
umarım tez zamanda iyileşir :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Gkn ve ümit arkadşım çok çok geçmiş oılsun gerçekten çok üzüldüm ALLAH beterinden korumuş bunada şükür diyelim umarım en kısa zamanda saglıgınıza kavuşursunuz
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
bende az önce konuştum kendisiyle ilkay abininde dediği gibi oda 218 olmuş yarında çanakkaleden dönüyorum bi yanına uğrarım taburcu edilmez ise
kemik kırığının ağrısı çok kötü birşey
Gökhanım ve ümite çok geçmiş olsun umarım yüre rabbim en kısa zamanda eski sağlıklarına geri kavuşturur...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Doktorlar ailesi ile muhatap olmaya çalıştığı için biz pek bilgi alamadık ama ameliyat başarılı sanırım. Fakat ciddi ağrısı var bunu söyleyebilirim.
Bende ise birşey yok diz kapaklarımı asfalttan acılı bir işlem sonrası ayırttıktan sonra acilde sardılar dizlerimi. Biraz da beli çürütmüşüz belimde ağrı var onun dışında turp gibiyim
Herkese tekrar teşekkürler
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
çok geçmiş olsun ikinizede aynı yağlardan abimde nasibini almıştı. kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.
Honda Hayat Onda...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Gökhan ve Ümit ok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Allah yardımcısı olsun .. acil şifalar diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)