★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
emin bu motora dokunmamıştı değilmi?
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
allla alla o zaman bu ıste bı terslık var :D
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Çok çok geçmiş olsun her ikinize de
Gökhan parçalı kırık çok pistir bilirim, biraz uğraşman gerekecek eski haline gelmesi için ama asla eski haline gelmicek üzgünüm
Şaka tabi, inşallah eski haline gelirsin bir an önce.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
nerede o klawye gazcısı (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
yok yok hatırlayın zeyrekte emin benim motora dokundu hala devam ediyorum birşey yok demişti bende demiştimki o zamandan bu zamana motora binmedin nikaha bile arabayla geldin demiştimm motora bindiği gün patlamış zatenn emin abi ne el var sendede yaaa sakın benim makinayada sürtelenme olduğu yerde satılana kadar binmem valla
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Adamım işte be Adam hakkını veriyor motorun öyle 1-2 ufak kırıkla da yetinmiyor
Çok geçmiş olsun kardeşim dön biran önce pistlere
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Çok geçmiş olsun gerçekten.Gökan kardeş umarım en yakın zamanda iyileşirsin.Üzüldüm umarım bir daha böyle üzücü kaza haberleri duymayız.Sağlıcakla kalman dileğiyle.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
GKN ve terrörizer her ikinizede büyük geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış
Çok geçmiş olsun,acil şifalar.yağ birikintisi büyük şanssızlık.Otoban ve benzeri yollarda emniyet şeridi ve en sağdaki şeridi pek kullanmam.
aşağıdakide benim diz kapağımın yandan görünüşü
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Olm senin hatan kazayı benle yapmak, yalnız patlasaydın ben şimdi sizi n evde dizlerine baticon sürüyo olucaktım, 2 güne ayağa kalkıcaktın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------
Metehan ı banla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
Olm saklasan ne olucak, kazadan 1 hafta önce beni aradı napıyosun nerdesin geliyim dedi, dedim işim var az motora zincir alıcam 1 saate biter işim gel dedim..
Emin geldi; dediki arkama biner binmez; Bak bunada bindim dedi boşa masraf etme dedi zincir mincir parana yazık dedi
ben; '!%+3^%&^+&^& sansür sansür sansür dedim
Sonuç 7 kırık
GKN MOTORS
Biriniz Emüne gusül abdestini öğretsin artık...pis cenabet...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ayağımdaki çivilerden birisi oynuyo, çok dandik bi duygu
GKN MOTORS
Gkn siteye fazla giremiyorum şimdi facebookdan gördüm Gürkan'ın yazıyı da haberim oldu. Çok geçmiş olsun abi tez zamanda eskisinden de zımba olursun sen eminim.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)