Evdeyim evde, Allah kimseyi hastanelere düşürmesin..
Eve gelince moral 1500 oldu..
Kazanın detaylaırnı ümit zaten yazmış çok uzun uzun yazmama gerek yok, ümitin dötü çizilmesin die kendimizinkini çizdik
BEn yerde kayarken yanımda takla atarak yanımdan geçmesi en komik sahneydi
Polisler de ayrı bialemdi, çekmişler arabalaırnı emniyet şeridine aramışla belediyeyi kum istemişler yere yağ döküldü die, insan bi tabela kuka bişey koyar dimi
Moralim düzgün sadece ağrım acım bol, 4 tane çivi çaktılar ayağıma saplarıda dışarda
kemiklerden birisi tuz buz olmuş onu ameliyatla topladılar, japon karbonat ı bastılar oldu miss
Amaa o tuz buz olan kemik inanılmaz bir ağrı veriyor..
İnsan evladı dayanmaz desem yeridir...
Şu anda iyiyim, ziyarete gelmek isteyen aramak isteyenler çekinmeden arayıp gelebilirler, kapımız herkeze açık
Motoru dert edenler merak etmesin, ben ameliyata girmeden servise girdi bille, yarın çıkıcak gazlanmaya hazır olucak
Bu kötü günlerinde insan sevenlerini daha çok anlıyor..
100 kişidenfazla hastaneye gelen oldu telefonların sayısını hatırlıyamıyorum bile.
Bi kızım telefonuda açamadım kusura bakmayın her dakikam bir olmuyor
Hepinize teker TEKER
teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun hepinizi kazadan beladan korusun..
Olacağı varsa oluyo işte, ayağımda çizme dahi vardı fakat yolda yağ olduğunu tahmin etmek oldukça zor..
Ne diyim, tekrar tekrar Allah razı olsun çok aradınız sordunuz geldiniz gittiniz
Nasıl layık olucam bu kadar sevginize bilemiyorum..
Binlerce kez teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
Kalibreni yiyim senin..
Ben ameliyata girmeden motor zaten servisteydi, bu işin zenginlikle fakirlikle alakası da hiç yok..
Canımıza gelmesin, kimsenin başınıda yakmadım, kendisine sor kullanmamak için kaç kez kendisinin kullanması gerektiğini söylediğimi..
Ama orda olmayan bilemez. Ümit yeni ss çi, o kullansaydı belkide çok daha kötü sonuçlar olabilirdi..
Doğal olarak sen ver gazını makarana bak, bırak ta o kısmını ben ümitle hallediyim