GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili
Reklamlar
-
11 Aralık 2009, 14:48
İki arkadaşa da geçmiş olsun umarım son kazaları olur ikisinin de...
Reklamlar
-
11 Aralık 2009, 15:07
GKN adlı üyeden alıntı
Ahanda bu da delinmemin sahnesi..
4 tane çivi çaktı herifler keserle..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------
[/COLOR]
Neden??
Ameliyatı Haydarpaşa numune hastanesinin ortopedi bölüm başkanı ile delta hospital ın baş hekimi bi profesör ve bir doçent gerçekleştirdi..
Tabi bide narkozcu abla vardı
anestezi uzmanı yani
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, Delta Hospital sağ bileğimi yanlış operasyon sonucu fonksiyonlarının %35ini kaybetmeme sebeb olmuştu. Ne zaman adını duysam tüylerim ürperiyor.
Adam benim bileğime ilk müdahaleyi yaparken bileğimi çekip düzeltirken adamın cep telefonu çalıyor, adam beni bırakıp telefona bakıyor acil serviste varmı böyle birşey tam 3 kere telefona bakmak için beni bıraktı acılar içersinde amaliyat olmam gereken parçalığı kırığı alçıya alıp beni taburcu etti.
Sonuç içler acısı aradan 2 sene geçti şimdi bileğimi kırıp yeniden düzeltmek için ameliyat olmam gerekiyor.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
11 Aralık 2009, 15:24
mete_han adlı üyeden alıntı
cevapda yazmıyo artiz...nolcak hasar...karşılacanmı...zenginsin dabi sana komaz...ders olsun...bidaha elalemin (kankin bile olsa)motoruna binme...ok...
kafanı kırmak istiyosan kendi motorunla yap bunu...yaktın çocuğunda başını...
ben buyum beyler...kusura bakmayın...kalibreli yazarım...
Zorunamı gitti...
Alkışlamaya başlamıyım şimdi...(Cevabını almışın gerçi... )
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
11 Aralık 2009, 15:25
tekrar geçmiş olsun gökhancım. korkuttun bizi ama çok şükür hiçbişeycigin yok (bikaç çiviyi saymazsak)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
11 Aralık 2009, 15:28
-
11 Aralık 2009, 15:39
coq adlı üyeden alıntı
Hayirlisiyla kalici bir hasar olmadan atlatacak insallah.
Daha genç.
Bizim gibi kartlasmis olsa, 2 senede kaynamazdi kemikler.
Eh biraz agri sizi olacak tabi.
O agri sizilar, ileride motosiklete bindiginde, hata yapma riskini en aza indirgeyen altin ogutler aslinda.
Gokhan'in kaza kirikla sonuçlaninca, garibim Umit araya gitti.
Asfalt yaniginin acisini iyi bilirim.
Onun da derdi baskadir ama, Gokhan'in derdinden bisey diyemiyor garibim.
Tekrardan geçmis olsun.
Abi var ya beni en iyi sen anlıyorsun diye boşuna demiyorum =) Apranax ile kanka oldum 2 günde =) Ama olsun ucuz atlattık hakikaten.
mete_han adlı üyeden alıntı
cevapda yazmıyo artiz...nolcak hasar...karşılacanmı...zenginsin dabi sana komaz...ders olsun...bidaha elalemin (kankin bile olsa)motoruna binme...ok...
kafanı kırmak istiyosan kendi motorunla yap bunu...yaktın çocuğunda başını...
ben buyum beyler...kusura bakmayın...kalibreli yazarım...
Metehan abi bunları şaka olarak kabul ediyorum. Gökhan abiden ben rica ettim kullanmasını çünkü ben sonuçta makinaya henüz alışmamıştım hele artcı taşıyacak halde hiç değildim. Saolsun kendisi beni kırmadı kabul etti ve beni korumak için ciddi hasarlar aldı. Motora gelince o motordan toz zerresi dahi kalmasa hatta olsa 100 tane motorum hepsi parçalansa ben Onun çektiği 1 dakikalık acıya değişmem. Ben birine birşey emanet ediyorsam geri gelmemesini göze alıp ediyorumdur. Gökhan abiye ben CANımı emanet etmişim motor falan bunlar komik ve fani şeyler.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
11 Aralık 2009, 15:42
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
tekrar geçmiş olsun gökhancım. korkuttun bizi ama çok şükür hiçbişeycigin yok (bikaç çiviyi saymazsak
)
Valla ben korkut madım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
11 Aralık 2009, 15:46
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Abi var ya beni en iyi sen anlıyorsun diye boşuna demiyorum =) Apranax ile kanka oldum 2 günde =) Ama olsun ucuz atlattık hakikaten.
Metehan abi bunları şaka olarak kabul ediyorum. Gökhan abiden ben rica ettim kullanmasını çünkü ben sonuçta makinaya henüz alışmamıştım hele artcı taşıyacak halde hiç değildim. Saolsun kendisi beni kırmadı kabul etti ve beni korumak için ciddi hasarlar aldı. Motora gelince o motordan toz zerresi dahi kalmasa hatta olsa 100 tane motorum hepsi parçalansa ben Onun çektiği 1 dakikalık acıya değişmem. Ben birine birşey emanet ediyorsam geri gelmemesini göze alıp ediyorumdur. Gökhan abiye ben CANımı emanet etmişim motor falan bunlar komik ve fani şeyler.
10 numara cevap
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
11 Aralık 2009, 15:47
GKN adlı üyeden alıntı
[COLOR="Silver"]
Bence sanatcı bu eserinde motor kullanırken bot giymenin önemini vurgulamak istemiş
-
11 Aralık 2009, 15:51
adam durmadan delerimmmmmmmmmmmmmm derse doktorda gel ben seni nasıl delerimmmmmmmmmm gör demişte olabilir
:
-
11 Aralık 2009, 15:53
askon adlı üyeden alıntı
senın mondi kaç yapıyor abi
GÖKHAN kardeşim tekrar geçmiş olsun
241 gördüm sonrası çok yakında
GKN adlı üyeden alıntı
[COLOR="Silver"]
Hep sen delecek değilsin ya arada bir doktorlara bırakmak lazım bu işleri.
Güzel cevap
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
11 Aralık 2009, 16:12
-
11 Aralık 2009, 16:15
Gökhan hocam geçmiş olsun.
terrorizer sana da geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Neyseki çok fena birşey yok.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
11 Aralık 2009, 16:17
Aman abi senin ciğerin açılmasın da =) Makinaya gerek yok " hihihihi "
-
11 Aralık 2009, 16:18
-
11 Aralık 2009, 16:22
-
11 Aralık 2009, 16:29
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
11 Aralık 2009, 16:41
Aman abi senin ciğerin açılmasın da =) Makinaya gerek yok " hihihihi "
Sağol kardeşim benim
coq adlı üyeden alıntı
Hazir doktorlar kemiklere girismisken titanyum yaptiriverseydin ya be Gokhan.
Ustune de mis gibi carbon kaplama.
Ufff.
Diz kapaklarının yanında diyorum, magnezyum çaktıralım, çırıl çıplak diz verirriz kıvılcım atarız
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Mantıklı,, virajlardada dirsek veririm artık
-
11 Aralık 2009, 16:54
delerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m
:
-
11 Aralık 2009, 17:00
ben anlamıorm saten bız manasız manasız yorumlar yapsak hemen ya uyarı alırız ya banlanırız ama adamlar sacma sapan laflar yazıor hala burada barınııyor ?
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler