Her ikinizede geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Gökanımla 5 dakika önce konuştum öğlene taburcu edecekler diye bekliyordu.
Ağrıları var ama aslan kardeşim atlatacak hepsini inşallah. Bu cuma günü niyetine dualarım seninle aslan kardeşim
Her ikinizede geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Gökanımla 5 dakika önce konuştum öğlene taburcu edecekler diye bekliyordu.
Ağrıları var ama aslan kardeşim atlatacak hepsini inşallah. Bu cuma günü niyetine dualarım seninle aslan kardeşim
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İki Kazazede Arkadaşımızada Büyük Geçmiş Olsun.
Motorcuda Olması Gerekenler Listesine PLATIN Eklensin Lütfen
Imza mi?? Nereye Atayım
arkadaşlar yeni motor almak istiyotrum bende ybr 125 var .. ama modifiye yaptım kendi çapımda .. bi abimizde zx-12 r var bu fotomdaki motor güzewl temiz bişeye benziyo valla kullanabilecegimi düşünüyorum .. dikatli dikatli gazlarım..
varya şok oldum kadranda 350 yazıyo .. süper ... üfff
malatyadan selamlar
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
cevapda yazmıyo artiz...nolcak hasar...karşılacanmı...zenginsin dabi sana komaz...ders olsun...bidaha elalemin (kankin bile olsa)motoruna binme...ok... kafanı kırmak istiyosan kendi motorunla yap bunu...yaktın çocuğunda başını...
ben buyum beyler...kusura bakmayın...kalibreli yazarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
canım benim eve gelmiş be hadi tekrar geçmiş olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Evdeyim evde, Allah kimseyi hastanelere düşürmesin..
Eve gelince moral 1500 oldu..
Kazanın detaylaırnı ümit zaten yazmış çok uzun uzun yazmama gerek yok, ümitin dötü çizilmesin die kendimizinkini çizdik
BEn yerde kayarken yanımda takla atarak yanımdan geçmesi en komik sahneydi
Polisler de ayrı bialemdi, çekmişler arabalaırnı emniyet şeridine aramışla belediyeyi kum istemişler yere yağ döküldü die, insan bi tabela kuka bişey koyar dimi
Moralim düzgün sadece ağrım acım bol, 4 tane çivi çaktılar ayağıma saplarıda dışarda kemiklerden birisi tuz buz olmuş onu ameliyatla topladılar, japon karbonat ı bastılar oldu miss
Amaa o tuz buz olan kemik inanılmaz bir ağrı veriyor..
İnsan evladı dayanmaz desem yeridir...
Şu anda iyiyim, ziyarete gelmek isteyen aramak isteyenler çekinmeden arayıp gelebilirler, kapımız herkeze açık
Motoru dert edenler merak etmesin, ben ameliyata girmeden servise girdi bille, yarın çıkıcak gazlanmaya hazır olucak
Bu kötü günlerinde insan sevenlerini daha çok anlıyor..
100 kişidenfazla hastaneye gelen oldu telefonların sayısını hatırlıyamıyorum bile.
Bi kızım telefonuda açamadım kusura bakmayın her dakikam bir olmuyor
Hepinize teker TEKER teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun hepinizi kazadan beladan korusun..
Olacağı varsa oluyo işte, ayağımda çizme dahi vardı fakat yolda yağ olduğunu tahmin etmek oldukça zor..
Ne diyim, tekrar tekrar Allah razı olsun çok aradınız sordunuz geldiniz gittiniz
Nasıl layık olucam bu kadar sevginize bilemiyorum..
Binlerce kez teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
Kalibreni yiyim senin..
Ben ameliyata girmeden motor zaten servisteydi, bu işin zenginlikle fakirlikle alakası da hiç yok..
Canımıza gelmesin, kimsenin başınıda yakmadım, kendisine sor kullanmamak için kaç kez kendisinin kullanması gerektiğini söylediğimi..
Ama orda olmayan bilemez. Ümit yeni ss çi, o kullansaydı belkide çok daha kötü sonuçlar olabilirdi..
Doğal olarak sen ver gazını makarana bak, bırak ta o kısmını ben ümitle hallediyim
GKN MOTORS
Ahanda bu da delinmemin sahnesi..
4 tane çivi çaktı herifler keserle..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------
Neden??
Ameliyatı Haydarpaşa numune hastanesinin ortopedi bölüm başkanı ile delta hospital ın baş hekimi bi profesör ve bir doçent gerçekleştirdi..
Tabi bide narkozcu abla vardı anestezi uzmanı yani
GKN MOTORS
Gökhan tekrar geçmiş olsun.Kırıklar ayakta görünüyor.Ben bacak zannettim.Acil şifalar diliyorum.Delinecek çok adam varmış,öyle duyum aldım.Çabuk kalk ayağa.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
geçmiş olsun
ben bacağın kırıldı sandıydım
deminden beri filme bakıyorum, bu nasıl bir bacak, bu nasıl bir diz kapağı bu nasıl bir kırılma sitemi ki eklemlere benziyor?
geçmiş olsun umarım tez zamanda ayaklarnırsın. bu arada şunu görmüş olduk doktrolar ss ci felan tanmıyorlar herkesi deliyorlar sanırım.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)