Allah yar ve yardımcınız olsun ...
Allah yar ve yardımcınız olsun ...
Tebrik ederim helal olsun diyecek bişey bulamadım.Filmlere konu olacak bir başarıdır bence bu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
şimdi motora binerken daha tetbirli ve sakin kullanmaya karar verdim. genç yaşta o yerdeki fotolara bakmak beni çok üzdü.
şimdiki azminide tebrik ediyorum
Defalarca okudum bu yazıyı her seferinde gözlerim dolup, tüylerim diken diken oldu.. Azimle, pes etmeyerek başarmışsın.. Tebrik ediyorum seni..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
öncelikle çok geçmiş olsun. hakkaten helal olsun.zaten söylenecek fazla bi şey yok .bu arada mutluluklar dilerimmm
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
dikkatli olmalıyız hayata ve sevdiklerimize karşı hikayeni okudum tüğlerim diken gibi oldu korkudan değil senin ve sana yarım eden arkadaşlarınının azmine geçmiş olsun abi hayatta başarılar dilerim sana
vay hemşerim. bende aranıza yeni katıldım. duygusallastım gözlerim doldu felan.. ne diyeceğimi bilemiyorum. kurtulduguna cok sevinim en önemlisi kafa yapılarımız hemen hemen aynı hayatta imkansız hiç birşey yoktur. saygı ve sevgilerimle..
sen çok kaliteli bir adamsın kardeşim. Senden fazla yok dünyada :p kendine iyi bak o yüzden
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
on numara adamsın kalemine sağlık ve de sana
olağan üstü mücadelen vede yaşama dört elle sarılman bizim gibi sorumluluk sahibi insanlara örnek olsun sizi tebrik ediyorum,mutluluklar diliyorum
Genç kardeşim sana hayatta başarılar dilemiyorum!
Çünkü sen zaten başarılı olacaksın.
Azmin ve inancın sayesinde başarılı olacağından eminim.
Ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Bu talihsizce ve sertçe çarpıştığın savaştan galip olarak ayrılmana sevindim.
Ne diyelim pes etmek teslim olmaktır,azmetmek zafer.Seni zaferin için tebrik ediyorum.Allah herkesi kazalardan korusun.
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
10 numarasın dostum
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Tekrar tekrar okudum daha öncede yazmıştım yine yazıcam helal olsun kardeşim.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
"Neleri yapamıyorum değil, neleri yapabilirim di asıl mesele."
keşke hepimiz bu gerçeği bu kadar açık görebilsek. oysa her zaman yapamadıklarımıza odaklanıyoruz.
hayat dersi olarak okunabilecek bir yazı.
kendi kendini sorguluyor insan okuyunca, ben ne yapıyorum diye.
çok teşekkürler!
sizi tüm kalbimle kutluyorm. yeni hayatında mutluluk, başarı, huzur dilerim. herşey gönlünce olsun.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Uzun bir aradan sonra gözlerimde yaşların hâlâ var olduğunu farkettim.
Fazla bir şey yazamıyorum, çok derinden etkiledin beni.
Sana defalarca helal olsun, inşallah yaşadıklarını buradan öğrenmiş olmam hayatımda biraz da olsa farkındalık yaratır, selametle...
Helal olsun birader,
Örnek olacak bir hikaye.
Mutlulukların daim olsun.
Kazasız ve keyifli sürüşler,
Serdar
15.08.1970 Karşıyaka
hayatın anlamını ve sırrını çözen pek az insandan biri olduğunu düşünüyor ve saygılarımı sunuyorum sana... herşey gönlünce güzel işler yaparak geçsin kardeşim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)