yeşil cnöveeeer :D
kardeşim doğum günün kutlu olsun
bu mck'un eline düşersen yandın yandınnn :D
Allah şerrinden korusun :d
mjk mjk :D
yeşil cnöveeeer :D
kardeşim doğum günün kutlu olsun
bu mck'un eline düşersen yandın yandınnn :D
Allah şerrinden korusun :d
mjk mjk :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Selçuk kardeşim doğum günün kutlu olsun ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Selçuğum doğum günün kutlu olsun .Nice mutlu senelere.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
doğum günün kutlu olsun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
geçenseneden bi kaç kare gözümde kalmış yaaa. canım kardeşim benim .. o ne böyük bi pasta ve alevdi öyle .... bu sene yapamadık :( kusuruma bakma .... telefi edicez ama öpüyorum seni selcuk resim bulursan -geçen seneden koy
cönevar .. nice senelere dogum gününü kutlu olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
selçukcuğum nice senelere...
Drift Religion
nice mutlu senelere kardeş.
DRİFT RELİGİON
nice yıllara ve yollara
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hayırlısı olsun selcukcum
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Selçüküm canım kardeşim...yanaklarından öperim hasretle...bıngılım benim...daha çok gencsin...göreceğin çooook şeyler var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
facebook tan kutladım birde buradan kutlayım doğum günün kutlu olsun len bacaksız..
SELÇUĞUM nice senelere ama bundan sonra yaşın gitmesin ileri askerlik gliyor len... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Mutlu yıllar Selçuk, iyi ki doğdun..
Bir yaş daha büyüdün falan diyeceğim de, daha nereye büyüyeceksin Otur oturduğun yerde
Mutluluklar dilerim, görüşmek üzere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Eyw musticim
Hiç bi yerden eksik kalma Teşekkürler kerem abi.
Çok teşekkür ederim. Çilemse çekerim kaderimse gülerim Askere gitmediğim için rahat konuşuyorum ama askerlikte naparım bilmem
Çok teşekkür ederim olcan abim. Zaman geçiyor devlerin nesli tükeniyor Mt de bi ben birde mete_han var
Ben oturayımda mete_han'amı bırakıyım buraları
canım kardesım gecmıs dogum gunun kutlu olsun özür sorry
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)