merhaba arkadaşlar istanbul sarıyer tarabyada bugün saat 15.00 sularında bir tırafik kazası olmus ve motorcu bir kardeşimiz vefat etmiş.. allahtan rahmet ailesine bas sağlığı diliyorum..
merhaba arkadaşlar istanbul sarıyer tarabyada bugün saat 15.00 sularında bir tırafik kazası olmus ve motorcu bir kardeşimiz vefat etmiş.. allahtan rahmet ailesine bas sağlığı diliyorum..
ALLAH rahmet eylesin ya ne bu böyle üst üste kazalar oof of
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Allah rahmet eylesinn
Allah rahmet eylesin.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Allah rahmet eylesin,dikkatli olalım arkadaşlar.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Yazık..
Geride kalanlara sabır dilerim..
Acaba ayrıntılı haber yokmu?
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin. Yakınlarının başı sağolsun. Allah sabır versin.
Allah Rahmet eylesin.. 3-4 ayda 1 böyle bi dönem oluyo ki ben hiç sevmiyorum..
ardarda kaza haberleri okumaya başlıyorum..Vede nefret ediyorum..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
insan oğlu nasılda saniyeler içinde yalan oluyor,görünen oki,bizler insan olarak takdiri ilahi karşısında aciz ve fakir insanlarız.allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Allah (c.c.) rahmet eylesin. Yeri bilmiyorum ama herhalde o tarabya yokuşu dedikleri yerdedir. Oldukça ozun ve dik bir rampa. Arabayı yukarıda boşa alsan yokuş sonunda ibre rahat 200 ü görür, o derece yokuş.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Allah rahmet eylesin. . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar dilerim.
ben tarabyada oturuyorum, tarabya bayırı caddesi eskiden sakin bir yermiş, şimdi trafik oldukça yoğun, karşıdan karşıya yaya olarak geçmekte zorlanıyoruz, sürekli trafik kazaları oluyor, gözümün önünde en az 6 kaza oldu 1 senede, sadece ferahevler girişinde trafik ışığı var..
Allah gani, gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Allah Rahmet Eylesin. Ve cümle motorcuları korusun.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
ALLAH rahmet eylesın yakınlarına sabırlar versın
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)