Sonuna kadar katılıyorum.gaz basacaklarsa gitsinler adapazarı yoluna tekirdağ yoluna bassınlar yada gece geç saatte bassınlar.sokaklarda yaşlı insanlar çoluk çocuk ve normal yetişkin yayalar araç trafiği tamam basmadan olmuyor o motorlar ama olduk olmadık yerdede gaz açılmaz.
Ayrıca ben motorcuyum sen motorcusun diye hata yapanlara arka çıkmakta neyin nesi ???? sahil yolunda olursun e-5 de olursun geniş bir caddede olursun anlık açarsın boş bulursan o belki kabul edilebilir ama mahalle arasında bir yukarı bir aşağı basılmaz.Lütfen arka çıktığınız insanlara önce dikkat edin ss kullanlara karşı değiliz yeri geliyor bende kullanıyorum ama bilinçli olarak..[COLOR="Silver"]
Allah rahmet eylesin
Ben mahalle arasında gaz açanlara yazıyorum kimse yanlış anlamasın lafım bilinçsizlere
....NE MUTLU [U][COLOR="Red"]TÜRK[/COLOR][COLOR="White"][COLOR="Black"]'[/COLOR]ÜM[/COLOR][/U] DİYENE .... M.Kemal ATATÜRK.....
Bütün yazılanları okudum, motor kullanan bir kaç kişinin yazdıkları yorumları çok kınıyorum.Bilmeden yorum yapmayın.Yakışmıyor.
Kaza da hayatını kaybeden can dostum çok sevdiğim arkadaşımdır. Kaza haberini aldığımdan beri şoktayım.Tekirdağa gittim evinde ailesini eşi Alevi yalnız bırakmadım.
Levent çok iyi motor kullanırdı, hızı severdi ama çok dikkatli ve temkinli kullanırdı. Onlar Nerde hız yapacaklarını da iyi bilirlerdi.
Altındaki motora bakmadan motor bile diyemem ... arkadaşımın kazası için abuk sabuk konuşan birkaç kişiyedir bu sözlerim.Haddinizi bilin.Hepimizin başına gelebilecek bir kazaydı bu.
Arkadaşım DL-650 ile yaptı kazayı hız yapıp yarışmıyordu.Geçirdiği kalp sorunu yüzünden emniyet şeridine geçtiği sırada yaptı kazayı ve hayatını kaybetti.
Ona yakışmadı bu ölüm. Basında çıkan saçma ve asılsız haberler için zaten gereken yapılıyor şuan arkadaşlarımız ve T.M Derneği tarafından.
Ayıptır yazdıklarınız genele değildir bu yazdıklarım yorumların tamamını okuyun kime gittiği apaçıktır.
Utanıyorum kendi adıma ciddi bir sitenin motor kullanan üyelerinin yazdıklarından.
Motosiklet bir kültürdür. Taşıyamayan öğrensin.
Allah rahmet eylesin geride kalan tüyü bitmemiş yetimlere yardım etsin, gerçekten bilirim küçük yaşta babasız kalmanın ne olduğunu ,ömrü boyunca o evlatlar babalarının eksikliğini hisedecek malesef, Allah hiç bir çocuğu böyle babasız bırakmasın ..tek dileğim şansları ve yardımcıları bol olsun o evlatların,
Arkadaşlar Lütfen arkanızda sorumluluğunu taşıdığınız insanları üzmeyecek şekilde kullanın motorlarınızı ..
Gaza her olumsuz ve bilinç dışı yüklendiğinizde ben ne yapıyorum ya diyip kesin gazı ,asla son sürüşünüz olacak dolduruşlara ,dolmuşlara gelmeyin gezmek için kullanın ,zevk almak için kullanın motorlarınızı asla sevdiklerinizi üzücek hareketlerde bulunmayın anlık bile olsa..
bu sözlerım olayı bilip bilmeden konusan arkadaslaradır özellıkle konuyu acan arkadasım..
ne hızı ne yarısı, sen olay yerındemıydın yada o grubun içinden bir motosıklettemıydın.kim söyledı sana bunları neden böyle olayın aslını bilmeden sacma sapan konusup hem bizim hemde dıger motorcu arkadasların moralini bozuyorsun...
olayda her hangi bir yarıs yada hız söz konusu degıldır. Rahmetli levent abimiz 80-100 km hızla sol seritte ilerlerken bilincini kaybedip serit degistirerek yolun sagında park halınde bulunan arabaya carparak aramızdan ayrılmıstır. Allah mekanını cennet etsin hepimizin bası sagolsun
Allah mekanını cennet eylesin, ailesine ve çocuklarına, geride bıraktıklarına sabırlar versin.
Cenazeye gidebildim, cami önündeki kalabalığı görme şansınız olsaydı keşke, nasıl sevilen biri olduğu hakkında fikir yürütebilirdiniz.
Birde taziye topiğinin altına "su testisi su yolunda kırılır" , "ölseler üzülmem" gibi anlamsız ve polemik dolu şeyler yazmak yakışmamış. Ateş düştüğü yeri yakar anlarım ama, o ateş hepimizin ocağı için sırada bekliyor olabilir. Lütfen biraz daha duyarlılık ve empati.
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
allah rahmet eylesin bende geçen gazetede görmüştüm allah yakınarına sabır merhuma rahmet eylesin
Arkadaşlar acımız çok büyük...çok mükemmel bir insanı arkadaşı aile babasını kaybettik...bu haberi böyle yansıtan basını da kınıyoruz..hatta kınamakla kalmadık ve dernek olarak da kendilerine bir yazı gönderdik....
işte yazı....
haberin doğrusu....lütfen yorum yaparken neyin ne olduğunu ölenin de sizin bizim gibi olduğunu unutmayın....böyle bir acı Allah hiç birimize vermesin....
http://video.turk.net/video/izle/313...nu---TEKIRDAG/
haber metni.
01.12.2009 - Muhterem Erkul-Ebru Atar Özmen - Çocukluk yaşlarından itibaren hayatına giren motosikleti yaşam tarzı olarak belirleyen ve motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını yitiren Levent Doğan'ın arkadaşları, onu kaybetmenin şokunu yaşıyor.
Motosiklet tutkunu Doğan'ın arkadaşı Şafak Girginer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de motosiklet sevdalısı olduğunu belirterek, Doğan ile 4 yıl önce tanıştıklarını söyledi.
Motosikletin Doğan için bir yaşam tarzı olduğunu ifade eden Girginer, Doğan'ın çevresinde her zaman çok neşeli bir insan olarak tanındığını belirtti.
Doğan'ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Girginer, şöyle konuştu:
''Doğan, çok çeşitli özellikleri olan motorlara sahip olmak isterdi. Arkadaş grubumuzla birlikte Erikli'ye seyahatler düzenlerdik. Hatta bir keresinde yemek yerken kendisine buzlu bir çiğ balık gelmişti. O gece yaptığı esprilerle bizi gülmekten kırıp geçirmişti. Hayat dolu bir insanı kaybetmenin şokunu yaşıyoruz. Onunki motosiklet kazası değil, ecel. Sigara ve alkol kullanmazdı. Kaza yaptığı motosikletinin de sadece koruma demiri çizilmiş ve sinyal lambası kırılmış. Böyle bir kazada ölmesi inanılacak gibi değil. Kaza günü de üzerinde motosiklet kıyafeti ve kaskı vardı. Her türlü önlemi almıştı.''
-EŞİ DE MOTOSİKLET TUTKUNU
İlköğretim okulunda kütüphane sorumlusu olarak görev yapan Levent Doğan'ın eşi Alev Doğan'ın da bir motosiklet tutkunu olduğunu belirten Girginer, ''Levent Doğan sıklıkla eşini motoruna alıp seyahatler düzenlerdi. Eşinin de motora karşı çok büyük bir sempatisi var'' diye konuştu.
Girginer, Doğan ailesinin motorla iç içe bir yaşam tarzı olduğunu söyledi.
-''KOYU FENERBAHÇELİYDİ''
Girginer, Doğan'ın aynı zamanda fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu ifade ederek, ''Doğan, sarı renkteki spor otomobiline 'FB' yazan özel plaka yaptırdı'' dedi.
Çevresinde çok sevilen Doğan'ın Tekirdağ Mezbahası'nda kantar görevlisi olarak çalıştığını belirten Girginer, Doğan'ın boş zamanlarını motosiklet kullanarak değerlendirdiğini kaydetti.
-''HARLEY DAVİDSON MARKA MOTOSİKLET ALACAKTI''
Doğan'ın arkadaşı ve Suziki motorlarının Tekirdağ servis sorumlusu Nuray Uysal da Doğan'ın kullandığı Suziki Vstrom 1000 cc'lik motosikleti satarak Harley Davidson marka bir motor almak istediğini söyledi.
Kaza günü ise havanın güneşli olması nedeniyle kendisine satılması için bıraktığı motosikletini alan Doğan'ın sahilde arkadaşlarıyla çay içtikten sonra dönüşte park halindeki kamyonete çaptığını bildiren Uysal, şunları kaydetti:
''Kaza yerine gittiğimde Doğan'ın motosikletini gördüm. Ancak üzerinde ufak çizikler vardı. Öldüğünü öğrendiğimde ise şok geçirdim. Olay yerine gelen savcı da bu motosikletteki bir insanın öldüğüne inanamadı. Oysaki Doğan kullandığı bu motoru satıp Harley Davidson marka motor alacaktı. En büyük hayallerinden biri buydu. Bu hayalini gerçekleştiremeden yaşama veda etti. Çok üzgünüz.''
Uysal, motosikletin gençler arasında bir tutku olmasının toplumda yanlış algılandığını, motosiklet tutkunu gençlerin serseri bir yaşam tarzının olmadığını belirtti.
Evli ve 2 çocuk babası olan Levent Doğan'ın Tekirdağ Devlet Hastanesi morgunda bekletilen cenazesi, yurt dışında yaşan kardeşinin gelmesinin ardından bugün kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verilecek.
[/url]
[/url]
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
Doğan medya'ya göndermiş olduğunuz yazıdan ötürü teşekkür ederim...Böylesine saçma yalan yanlış haber yaparak insanları yanlış bilgilendiren türkiye'nin en büyük medya kurulusuna Hiç yakışmadı doğrusu...
Tekrar sorumluluğunuzu yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim...
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
Arkadaşlar ilginize ve tepkinize çok teşekkür ediyorum.Allah gani gani rahmet eylesin kalanlara tekrar sabırlar diliyorum.Dikkat edelim arkadaşlar iki teker herzaman tehlikeleride beraberinde getirmiştir.Allaha emanet olun.
Bence yapılması gereken hep beraber grup halinde giderek ailesine moral anlamında başsağlığı dilemek hatta gerekirse maddi yardımda bulunmaktır.
Madem herşeye verilecek bir cevap buluyoruz ,herkes kendi başına motor uzmanı kesiliyor,o zaman uzmanlıkları bir araya getirelim ve motorcu onuru ve ahlakı için başsağlığı ziyaretinde buluşalum ne dersiniz.???
çok üzücü bir haber bu, Allah rahmet eylesin abimize...
gerçek haber yapanlardan ALLAH razı olsun doğrusu burda http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13116891.asp?gid=229
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)