http://www.milliyet.com.tr/GaleriHab...&KategoriID=15
Ölen gencin babası motosiklet tamircisiymiş.Kazadan sonra Motosilkleti icat edenin Allah belasını versin diye bağırmış.Gerçekten kötü oldum.O babanın yerinde olsam delirirdim...
http://www.milliyet.com.tr/GaleriHab...&KategoriID=15
Ölen gencin babası motosiklet tamircisiymiş.Kazadan sonra Motosilkleti icat edenin Allah belasını versin diye bağırmış.Gerçekten kötü oldum.O babanın yerinde olsam delirirdim...
kaskı icat edenden Allah razı olsun diyorum
facebook.com/kaskafa
bi yanda sevdiğin,emek verdiğin para kazandığın iş; bir yanda da motosikletten ölen çocuğun çok zor durum.Tekrar tekrar Allah sabır versin ailesine...
Allah rahmet eylesin. Boşuna ekipman ve eğitim demiyorlar...
üzücü . Lütfen DİKKAT.!!!
Eğitimsizlik bir can daha almış .diyecek birşey bulamıyorum
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin çok üzücü
aynı motosiklette bulunan 3 genç, otobüs bekleyen 2 genç kıza el sallarken, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu trafik uyarı levhasının bulunduğu direğe çarptı. Kazada sürücü 16 yaşındaki Mustafa Kodal yaşamını yitirdi, arkasındaki 2 arkadaşı yaralandı.
bu kısım herşeyi anlatıyor ... Allah rahmet eylesin!!!
Katılıyorum. 2 yıl antalyada kaldım, motosiklet kullananların %10 u kask takıyor sadece. Hatta bi keresinde bir mobiletle bir tüpçünün 12 kg 6 adet mutfak tüpü taşıdığına (arkaya ve yanlara kanca yaptırmış oralara asıyor), ve yine bir mobiletle 5 kişinin seyahat ettiğine (anne, baba 3 küçük çocuck) tanık oldum. İnanın oradaki arkaaşlar İstanbulda motor kullansalar o gün kesin kaza yaparlar. Çünkü araç sürücüleri gerçekten motorları sayıyor, yol veriyor, taşıt yerine koyuyorlar.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
bunlar gibi bir sürü plakasız motosiklet var..küçük motosikletlere 3-5 kişi biniyorlar.gazı sonuna kadar köklüyorlar,sağdan soldan geçen kızlar olursa hele kendilerinden geçiyorlar artistlik diz boyu..Allah rahmet eylesin.
A p s u v A
kazanın motosikletle bir alakası yok. kendi hataları malesef
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
allah sabır versin
egitim şart. ehliiyet yok muhtemelen motosikletide babasından izinsiz almıştır. babanın isyanıo geçirdigi sinir krizi sonrasında yapılan kontrolsüz bir söylem. sonuç olarak motosiklet dogru kullanıldıgında kimseye bişe olmuyor. ülkemizde hakettigi saygıyı göremiyorsa bu tarz kendini motosiklet kullanıcısı sanan ama aslında apacilik yaparak kendi ve başkalarının canını tehlikeye atanlar yüzünden insanlar motosiklete karşı tepki gösteriyorlar. italyada millet alışverişe bile motosikletiyle gidiyor. bana göre motosiklet kullanma yaşı 21 e çekilmeli
1 saat önce Adapazarından geldim..
Yolda Adapazarı istikametine giden motorcular gördüm..Mükemmel bir şekilde korumalı, reflektörlü yelek giyen arkadaşlardı..Selam ederim..
Gelelim Adapazarı'na..
Yaklaşık 10 tane motosiklet sürücüsü görmüşümdür..
Başında bere olan mı ararsın, takke olan mı?
Yok böyle bir şey..
Toplam da sadece 1(bir) motorcuda gördüm kask ve mont..Gerisi bakkaldan sigara almaya gider gibi binmişlerdi motosikletlere..
Demem o ki,
Suç her zaman olduğu gibi makine de değil, kullanıcısında..
Yani Deprem değil, bina öldürür..
Ölenler ölüyor ve geride kalanlar için bu yazdıklarımız bir anlam ifade etmiyor elbette ama gene de başları sağolsun..Evlat kaybetmenin acısını ancak tahmin edebiliyorum ve bu haliyle bile hemen aklımdan uzaklaştırmak istiyorum..
Sevgiler..
Not:Derdim Adapazarı ile değil elbette..Genel olarak kask kafalılarla(!)
yazık olmuş keşke kask taksaydı sonuç değişebilirdi
www.sahildenturkiye.com
Allah rahmet eylesin.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Öyle deme hocam, daha çocuk bunlar 16 yaş nedir ki? İçim yandı haberi okuyunca, gözlerim yaşardı oglunun cesedi başında ağlayan babanın fotoğrafını görünce. 16 yaşındaki bir çocuğun yaptığı hatanın bedeli bu kadar ağır olmamalı. İsyan ediyorum.... Benim de 2 çocuğum var, Allah kimsesin başına vermesin. Allah rahmet eylesin...
Ölüm elbette üzüntü verici bir olay. Fakat motosikletlerin ulaşım aracı olduğunun ve maksimum 2 kişilik olduklarının insanlara çok daha iyi anlatılması gerekiyor. Kesinlikle ve kesinlikle kendi hatalarının kurbanı olmuşlar. Hadi arkana iki kişi aldın bi hata yaptın niye sen önüne bakmıyorsun be sürücü kardeşim, değdimi 1 saniyelik el sallamana hayatın. Yazık olmuş gençlerin ailesine Allahtan sabır dilerim.
keşke başında bi kask olsaydı en azından ölüm olmazdı..çok üzüldüm..mekanı cennet olsun..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)