Allah nice uzun saglıklı huzurlu omurler nasip etsin sabi ile ve gelecek ufaklıklarla sizlere
Opuyorum kardesim
Allah nice uzun saglıklı huzurlu omurler nasip etsin sabi ile ve gelecek ufaklıklarla sizlere
Opuyorum kardesim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
cem kardeşim nice mutlu yıllara ailenle beraber mutluluklar dilerim
Nice senelere Cem ,doğum günün kutlu olsun ..
Vay Helyumum benim iyiki doğdun iyiki varsın Nice yeni yaşlara
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Doğum Günün Kutlu Olsun
Nice Mutlu, Sağlıklı ve Sabiha' lı Yıllara...
:cherry: :cherry: :cherry:
nice senelere canım öpüyorum gıdıgından
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
nice senelere cem abi iyi ki dogdun
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Nice mutlu yıllara cem abi
Nice yıllara kardeşim Dünya gözüyle ehliyet aldığınıda gördüm ya artık ölsemde gam yemem...
sevgili en yakışıklı sümsük kankam doğduğun güne nalet eder senı doğuran ana bal ilemi yoğurdu der seni sevdiğimide ekler doğum gününü de işte böle kutlarım sümsüğüm iyiki varsın nice mutlu senelere sağlık ve mutluluk dolu
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
doğum günün kutlu olsun kanka...
hadi bakalım yaşlanıyonmu nen yoksa
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Mutlu yıllar, mutlu yaşlar dilerim...
Yıllar kısa kalır, en az görüşmeden geçen zaman kadar mutlulukların, sevinçlerin, motorların en iyilerini dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Mutlu.huzurlu ve sağlıklı yıllar dilerim Cem.Herşey gönlünce olsun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
korkut daha cem ile ilgili ne resimler var doğduğuna pişman olacak
nice mutlu huzurlu seneleri sevdiklerinle yaşaman dileğiyle
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)