hayırlı olsun gule gule kullan lastiklerini bi an evvel değiştir yok ben illa asfalt öpmek istiyom diyosan kalsın
hayırlı olsun gule gule kullan lastiklerini bi an evvel değiştir yok ben illa asfalt öpmek istiyom diyosan kalsın
Evet değiştircem zaten, öyle bir karar almıştım. Ama sayenizde çabuklaştıracağım...
Herkese teşekkürler..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun tekerin düz bassın ;)
Sağolasın
pembe neler var sincik moturda???
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Biraz geç oldu ama daha yeni gördüm, hayırlı uğurlu olsun Tubiş Allah kazadan beladan korusun
nasıl görmedim ben bunu ya,hayırlı olsun tubiş kazasız belasız sağlıklı günlerde kullan.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
HAyırlı olsun İstanbulun yolları taştan değil artık Fuar zamanı gelde Görelim Canavarını
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
hade hayırlı olsun,tubiş darısı olmayanların başına
Herkese çooooooooook teşekkürler
Bu arada İstanbul'a bekleyenler için söylüyorum, apacheyle o yol bitmez. Finike iki saatlik yol, her yanım uyuştu.. Falcon'la gelinebilir ancak..
ark.lar konu ile alakasız ama 34 ym 7001 plakasını sorgulatmam lazım ..Alcam kısmetse .
Uyelik falan istiyor yapamadim ..
size en yakın ptt ye ıgruyorsun onlardan www.devletana.org sitesine giriş için şifre istiyorsun o şifreyle girip sorgulama yapabiliyorsun
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
az önce 7 sokak ötedeki ptt ye gittim ..demesinlermi tee ebesinin hörekesindeki şubemiz veriyor diye ..salak salak işler ya baskada bişey demiyom
ee bu devlet işi böyle malesef neden böyle bir yöntem seçtiler avaba.kesin şifreyi almak için tc no istiyorlar.sonra sen bu şifre ile sorgu yapıyorsun.e ne yapıyor devlet senin şifrenden tc nonu ögreniyorlar sonra sana ait araç varsa ve ona ait borcun cezan varsa adrese deyalı sistemden ceza dogru adresinde hadi hayırlı olsun tam çakal bunlar valla çok insanın canı yanıcak böyle
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arkadaşlar ptt den şifre alsanız bile çalışmıyor haberiniz olsun
Fiddle dan Kafa derisi yüzen Apache ye uzanan bir öykü bu vahşi dikenli , tozlu yollarında.Sonunda sözünü tuttu ve aldı apache yi . ama önce ufak bi kazık attı millete gitti sukuuutur aldı eeeeee? BYB ye ne oldu ? çöpe mi attın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)