durun ben şak şak yapayım...
evet Halis abi ve Aye gözler sizin üzerinizde...bu beddualarla yakındır kaza bela...
durun ben şak şak yapayım...
evet Halis abi ve Aye gözler sizin üzerinizde...bu beddualarla yakındır kaza bela...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sen aldın zehiri artık hayatını mahfetmeye karar vermişsin...bana laf düşmez...sadece rahmet dilerim...hepimiz biliyoruz bi yerlerde patlayacağını...videolarınıda izliyoruz mt ailecek...bu arada aynı anda Halis abiyle bu topikte onlıne olmanızda organize hareket konusunda elinize kimse su dökemez gerçeğini anlatıyor bize...Halis abiyide kendine benzeticen sonunda...o lazım bize ...
Çin Ekonomisinin ona ihtiyacı var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kesinlikle artçı almıyorum, 10 yıldır SS süren adam olsun farketmez, beğenmediğim noktalar görürsem asla beraber yolculuk yapamayız v.s. gibi kendimce tedbirimi alıyorum, risklerime kimseyi ortak etmiyorum.
Ha olurda kaza yaparsam üzülme senden gelen bedduadan değildir, saf ve temiz duygularla evlencem dediğim tüm kızlardan şüphelenebilirsin.
Cenazeme gelirlerse helallik istersin hemen verirler.
Kısmet bu işler metecim, motosiklet piyangosu sürekli çekiliyor, tam bilete vurunca şaşalı oluyor kabul ediyorum ama çeyrek biletede çıkmaz diye bir kaide yok, dikkatli sür anacım.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Konu kitlenmiş .. Adam hızını alamamış bi daha açmış.. bunuda kitliyom arkadaşıda tatile yolluyom ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yeteri kadar yazıldı heralde ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)