mutlu yıllar mert abi..
iyiki dogdun mertcikkkk.....
dogum günün kutlu olsun canım benim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
O bir Mert Mehmet O bir delici O bir gazcı ve ve ve O gönüllerin Nihat Doğanı Nice senelere Mert abi yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık, ve ve tabikide para getirsin
nice mutlu yıllara
Yüksek Kalite Üstün Performans
mutlu yıllar
Mutlu yıllar..Ömür boyunca...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kardeşim bol R1 li hiç pertsiz
nice nice senelere...
yvz
[B]RACİNG TEAM ÜYESİ: GAZCI ÜYE[/B]
nur TOPU gibi doğmuştu yıllar onu hiç değiştirmedi kardeşim benimm değiştiremedi halen TOP :D
kardeşim benim doğum günün kutlu olsun,
bu arada arkadaşlar nihat doğan'nın öz ikizidir ona göre P
kırdın kalbimiiiiiii :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Doğum Günün Kutlu Olsun...
:cherry: :cherry: :cherry:
Selamlar, Mertle iki sene önce tanışmıştık ,oturduğum semtte bir pastahanede şeflik yapıyordu ,kendisi ile bir iki kere görüştüm en son görüştüğümüzde yamaha fazerı vardı ,bir gün yolda giderken yanıma doğru bir yamaha ss yanaştı dedim adam bana galiba hava atıyor kaskı bir çıkardı bu mertti ,meğerse satıp fazerı bu güzel ss i almış sonra bir daha görüşemedik ,amcasınınoğlunun çalıştırmış olduğu pastahaneye uğradım geçen hafta ,bir şeyler almak için ,merti sordum ,dediki artık motor kullanmıyor ,niye dedim ,dediki ufak bir kaza geçirip soğudu motordan ...
Mert doğum günün kutlu olsun ,bazı tecrübeler pahalıya patlarmış ,motorsiklet aşkı bambaşka bir şey ,ufak tefek marazlar seni bu aşktan alıkoymasın ,doğum günün kutlu olsun arkadaş
en sonunda patladı yani sır gibi heeeeee :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Artiiissssssttt Nice senelere,
Çöp torbamızı geri istiyoz pp
Soğumaz o kolay kolay...O'nu motorundan ayrı koyanların elleri kırılsıııınnnn uleennn
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
nice mutlu yıllara allah kaza bela vermesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)