abi kaç yapıyor bu motor heheheh
soruyor mu çocuklar ?
abi kaç yapıyor bu motor heheheh
soruyor mu çocuklar ?
hayırlı olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
oncelıkle hayırlı olsun ve sana hayabusa deneyımımı anlatayım oncelıkle dıkat etmen gereken en onemlı sey on teker sureklı havalanıyor sen ıstesende ıstemesende hımm ayrıca unutmadan bır hatırlatma yapayım hayabusa 2006 modellerde yuksek surat yapıldıgında dıgıtak gostergeler sapıtıyor
yav bizde tek teker yapacaz diye cebelleşiyoruz hayabusa mı alsak nehımm ayrıca unutmadan bır hatırlatma yapayım hayabusa 2006 modellerde yuksek surat yapıldıgında dıgıtak gostergeler sapıtıyor
Tüm güzel sözler için toplu teşekkürler Daha önce söylediğim motor ses kayıtlarını bitirdim ve görüntüler eşliğinde kısa bir klip hazırladım ,
Download Linki , http://rapidshare.de/files/10069132/...sa_HD.wmv.html
Linke tıklayın , karşınıza gelen pencerede FREE buttonuna tıklayın , devamında ekrana gelecek sayfada , Download: Hayabusa_HD.wmv , satırını bulun , o satırda "Hayabusa_HD.wmv" yazan bölümüne tıklayın , dosya harddiskinize kayıt edildikten sonra , üstüne gelip çift tıkla çalıştırabilirsiniz , tüm Windowslar otomatik dosyayı açacaktır , speakerlarınızın sesini açmayı unutmayın
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Guclu, motosiklet hakkındaki fikirlerini, izlenimlerini ve bir kaç fotoğraf paylaşır mısın bizle?
Nazar değmesin... Gözü kaldı herkesin hocam, aman nazar değmesin, fazla dillendirme, kazasız belasız güle güle kullan, bir kurban kes, hayırlı uğıurlu olsun, çok güzeller bütün motorların... tu tu tu..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
hayırlı olsun...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
bende bende =)))ilnapoli adlı üyeden alıntı
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Yeni motor, yeni kategori, yeni tecrübeler..
Yeni gelin gibi
Hayırlı ugurlu olsun
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
bugün hava güzeldi dayanamadım işlerim olmasına rağmen sabah biraz yol yaptım , çok dengeli bir makina , altınızda sanki bir ray var ve o rayın üstünde ilerliyorsunuz , virajlar ne kadar keskin olursa olsun yatırıp hız kesmeden içinden çıkabiliyorsunuz , sürüş sırasında makine okadar iyi hava yarıyorki sürüş sırasında neredeyse hiç hava uğultusu duymuyorsunuz , çok seri ancak hızlanma sırasında öne doğru ilerliyor , arka tekerlek sağa sola kaçmıyor direk öne doğru doğrusal hızlanıyor . 10 numara bir makina yapmışlar .
harley in rolantisi biraz düşükmü ne güle güle binmen dileğiyle
Guclu, devirli kullanıyo musun makineyi? 7000-8000 devirden sonra deliriyo diyolar.. işte o zaman arka lastik yalpalayabilir..
@EgeKnn , teşekkür ederim .
@ilnapoli , devirli kullanmıyorum rodajdan dolayı , 5000 deviri geçmeyin diyor kitap , tabi çok asılırsanız herhalde kaçmalar olur ama makina çok dengeli yapılmış .
okurken gözlerimden yaş geldi hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin
ne dielim
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
abi adam 2005'de almış , hatta 2. hayabusası var şimdi. Siz hala hayırlı olsun dyorsunuz...
Bu arada ben dememiştim... Hayırlı olsun
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
abi allah daha cok wersin ne dielim başka (tabe bu arada bizide unutmasın)
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
aşık oldum motorlarınıza allahın emri peygamberin kavli ile hayabusanızı benim nacizane kaptan lığını yaptığım bianchi ile takas edelim yani üstüne 1 ytl verseniz 1 de ii olur esasında abi wergisi ni filan ödicem ama sen yabancı değil mişin kafa kafaya da olur hehe
ŞAKA 1 YANA ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN GÖZ BİZİM GÖZÜMÜZ OLSUN NAZAR DEYMESİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)