kareler mekan çok harika...bayıldım fotolara...nakedinede hastayım hyonun..
kareler mekan çok harika...bayıldım fotolara...nakedinede hastayım hyonun..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güle güle kullan allah kaza bela göstermesin.
Saol
Takıcam zaten plakalığı savaş abi..
Bi hevesle söktüm plakalık duruyor hiç bi yeri kesip delmeden söktüğüm için 10-15 dkkda takabılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
Metehan abi çok uğraştım gerçekten fotolar için motoru oraya sokana kadar kaynanam ağladı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
SAolun Allah razı olsun..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Ozan dostum hayırlı olsun makinen.Aslında bende düşünüyorum aynı modelden ama kullanmadan almak istemiyorum.Ben biraz zor karar veririm malum 7 senedie yamaha fabrikasında çalışıyorum motosikleti daha bu sene aldım :D.Ben şuan izindeyim aslında buluşsakda sende müsait olduğunda hem gezi yaparız hem mangal hemde muhabbet ederdik.
kanka şık olmuş Allah için...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun abim.. Yakışmışınız xD.. Kazasız belasız sürüşler dilerim..
ALLAH kaza bela vermesın nazara gelmeyesın maaşallah dıyelım
hayırlı olsun, şase deki kaynaklı yeri görmüşsündür umarım alırken.......
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardeşim hayırlı olsuın
ama dikkat et
orta sehpadayken motorun üstüne çıkma yada arkadaşlarını sakın bindirme
benim motora arkadaşlar oturuyordu enson biri azıttı üstünde zıpladı bi baktımn ayaklık yamulmuş ayaklığa alıyorum ama 2 tekerde yere değiyor eskiden tekerin biri değmezdi....
20
Hayırlı uğurlu olsun.
Sağlıkla kullanasın.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
ozanım tekrardan hayırlı olsun tekerin düz bassın
motorun güzel kazasız belasız kullan ama sinyallerin duruyosa sinyallerini tak ve kullan parmağını oynatıp sinyal vermek seni veya arkandaki taşıtı kazadan kurtara bilir....en basidi sitede bir sürü arkadaşımız var sinyal yakmıyanlar yüzünden kaza yapan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)